Luni-Vineri 9-16

Multifunctional inkjet monocrom Epson EcoTank M15140, Duplex, Retea, Wireless, A3+

ID Produs: 151856

Garantie: 12 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

3.699,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +369,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +554,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 150.7 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Multifunctional inkjet monocrom Epson EcoTank M15140, Duplex, Retea, Wireless, A3+ de la Epson

Aceasta imprimanta monocrom EcoTank dotata cu numeroase caracteristici pentru micile firme si utilizatorii comerciali faciliteaza sarcinile A3+ si ofera un cost pe pagina redus. Lucrarile A3+ pot fi realizate rapid datorita vitezelor mari de imprimare si scanare, celor doua tavi frontale pentru 250 de coli A3, compartimentului de alimentare prin spate pentru 50 de coli A3 si compartimentului de alimentare automata (ADF) pentru 50 de coli A3. Imprimati asa cum doriti cu ajutorul printarii mobile, conexiunii Ethernet si ecranului tactil LCD de 6,8 cm.

 

Caracteristici esentiale:

  • Viteze de printare ultra-rapide: 25 ppm;
  • Cost minim pe pagina: Sistem economic integrat de recipiente de cerneala;
  • Rezervor de cerneala frontal usor de utilizat: Beneficiati de realimentari fara batai de cap si fara murdarie cu ajutorul recipientelor de cerneala imbunatatite;
  • Imprimare si conectivitate mobile: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet si aplicatii mobile de printare gratuite;
  • Proiectata pentru afaceri: Functii de printare, scanare si copiere A3, 2 tavi frontale pentru 250 coli A3, alimentare prin spate de 50 de coli.

 

Realizati mai multe intr-un timp mai scurt

Obtineti avantaje cu aceasta imprimanta monocrom rapida si eficienta, care poate printa prima pagina in numai 5½ secunde si cu viteze de printare de 25 ppm. Veti putea accelera sarcinile zilnice cu ajutorul printarii fata-verso si al compartimentului pentru alimentarea automata de mare viteza.

 

Imprimanta EcoTank A3+ dotata cu numeroase caracterisitici si cu mod de printare monocrom

Modelul L15140 este proiectat pentru sarcini A3, cu functii de printare, scanare si copiere A3+. Gama extinsa de caracteristici poate fi navigata cu usurinta prin intermediul ecranului tactil LCD de 6,8 cm.

 

Continuati sa economisiti

Economisiti de fiecare data cand imprimati cu acest model EcoTank care ofera un incredibil cost minim pe pagina. Spre deosebire de alte echipamente, imprimanta EcoTank este echipata cu rezervoare de cerneala mari pe care le puteti alimenta cu recipiente de cerneala cu cost redus.

 

Imprimare la calitate profesionala

Cerneala tip pigment cu uscare rapida produce printuri fara pete si rezistente la lumina. Puteti fi siguri ca aceasta cerneala fiabila si de inalta calitate va oferi printuri excelente cu text clar. Cu un set de cerneala de schimb, puteti produce pana la 7.500 de pagini alb-negru.

 

Imprimati de aproape oriunde

Cu EcoTank, este usor sa printati de pe telefoane mobile, tablete si laptopuri. Beneficiind de Wi-Fi si Wi-Fi Direct, puteti trimite documente pentru printare de pe dispozitive inteligente prin intermediul aplicatiei Epson iPrint.

 

Usor de utilizat si fiabila

Alimentarea rezervoarelor de cerneala este simpla cu ajutorul recipientelor de cerneala resigilabile, intuitive si fara scurgeri. Tehnologia unica Epson PrecisionCore fara caldura ofera o fiabilitate sporita, mai putine intreruperi si un impact asupra mediului inconjurator redus. Nu este nevoie de timp de incalzire, iar prima pagina se printeaza rapid folosind mai putina energie.

Tip produs Imprimanta multifunctionala
Tehnologie printare Inkjet
Mod printare Monocrom
Utilizare Home & office
Functii principale Printare Scanare Copiere
Conectivitate USB Wi-Fi Retea Ethernet
Format general imprimanta A3+
Printare fata/verso (Duplex) Automat
Alimentator automat de documente (ADF) Da
Functii speciale Wi-Fi Direct
Tip display Touchscreen LCD LED
Dimensiune display 6.8 cm
Aplicatii printare cloud & mobile Epson Connect (iPrint) Epson Email Print Epson Remote Print Driver Apple AirPrint Scan to Cloud
Culoare Negru

SPECIFICATII CONSUMABILE

Tip consumabil Cartus de cerneala

IMPRIMANTA

Viteza de printare monocrom 25 ppm
Rezolutie printare (DPI) 4800 x 1200

SCANNER

Rezolutie scanare (DPI) 1200 x 2400
Functii scanner Scaner CIS Formate iesire: BMP, JPEG, TIFF, Scanare catre multi TIFF, PDF, PNG
Viteza de scanare (ADF) 11.5 ipm

MANEVRARE HARTIE

Capacitate hartie intrare (coli) 550
Capacitate hartie iesire (coli) 250
Numar tavi hartie 2
Greutate hartie 64 g/m² - 255 g/m²

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem de operare compatibil Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x, Mac OS 10.9.x, Mac OS X 10.11.x, Mac OS X 10.12, Mac OS X 10.13.x, Mac OS X 10.6.8, Windows 10 (32/64 bit), Windows 7 (32/64 bit), Windows 8 (32/64 biţi), Windows 8.1 (32/64 bit), Windows 8.1 x64 Edition, Windows Server 2003, Windows Server 2003 R2 x64, spectextoptionoperatingsystemswin2003ii2only, Windows Server 2008 (32/64 biţi), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 (64bit), Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Vista (32/64 biţi)

DIMENSIUNI & GREUTATE

Greutate 20.2 Kg
Lungime 500 mm
Latime 515 mm
Inaltime 350 mm
  • General
    • Tip
      Inkjet
    • Mod tiparire
      Monocrom
    • Multifunctionala
      Da
    • Format
      A3
    • ADF
      Da
    • Duplex
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.