Luni-Vineri 9-16

Calorifel electric Crystal Design CAMRY, 1500 WEcran LCD, 3 niveluri de putere, Telecomanda, Alb

ID Produs: 188233


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

284,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +28,50 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +42,75 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 11.61 lei/luna

Descriere Calorifel electric Crystal Design CAMRY, 1500 WEcran LCD, 3 niveluri de putere, Telecomanda, Alb de la CAMRY

  • CONVECTOR RADIANT fabricat din sticla calita, designul si tehnologia se reunesc pentru a oferi casei dvs. caldura de care aveti nevoie. Il puteti folosi in orice camera, este usor de miscat datorita manerului sau de transport.
  • CALOR CURAT: puterea sa de 1500 W asigura caldura curata fara emisii de mirosuri, gaze sau zgomot pentru a va face casa mai confortabila. Are doua niveluri de putere 750W / 1500W de ales in functie de nevoile dumneavoastra. Aparatul ofera siguranta totala datorita sistemului sau de protectie impotriva supraincalzirii.
  • PANOU DE CONTROL TOUCH cu ecran LCD care indica temperatura curenta a camerei detectata de termostat. Usor de utilizat, radiaza usor, dar continuu caldura, permitand incaperilor sa se incalzeasca rapid.
  • COMANDA DE LA DISTANTA, astfel incat sa o puteti opera din confortul canapelei. Are un cronometru de 24 de ore, care va permite sa setati timpul de pornire sau oprire pentru a avea casa la temperatura optima atunci cand aveti nevoie.
  • PROIECTARE simpla si eleganta de sticla calita in alb care decoreaza orice camera, oferind caldura si facandu-va sa va simtiti confortul acasa in zilele reci de iarna
Utilizare Rezidential

CARACTERISTICI GENERALE

Trepte putere 3
Functii Telecomanda
Culoare Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere maxima 1500 W
  • General
    • Putere maxima
      1500 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.