Luni-Vineri 9-16

Boiler electric Electrolux EWH 80 SI EEC, Clasa A, 2000W, 80L, inverter digital, LED , 3 trepte de incalzire, termostat electric, anti-inghet,IPX4, protectie supraincalzire, supapa siguranta, montare verticala/orizontala, elemente fixare, Alb

ID Produs: 193508

60L



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

1.638,78 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +163,88 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +245,82 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 66.78 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Boiler electric Electrolux EWH 80 SI EEC, Clasa A, 2000W, 80L, inverter digital, LED , 3 trepte de incalzire, termostat electric, anti-inghet,IPX4, protectie supraincalzire, supapa siguranta, montare verticala/orizontala, elemente fixare, Alb de la Electrolux

 

  • Tehnologie lina de schimbare a puterii digital INVERTER;
  • Anod electronic;
  • Functia Smart Memory;
  • Wi-Fi incorporat;
  • X-Heat – sistem de elemente de incalzire „uscate”.

 

Seria Electrolux SI – incalzitor de apa electric de stocare cu rezervor interior emailat, control invertor si clasa de eficienta energetica ridicata-A.

 

Tehnologie digitala INVERTER

O tehnologie unica, implementata pentru prima data in incalzitoare de apa, vizeaza reducerea sarcinii catre reteaua electrica si elementele de incalzire datorita schimbarii automate a puterii elementelor de incalzire. Cu alte cuvinte, elementele de incalzire in sine regleaza si incalzesc apa din interiorul incalzitorului de apa la o astfel de putere, care este necesara in mod obiectiv intr-o perioada de timp data. Datorita acestei tehnologii, se economiseste atat energia, cat si resursa de functionare a elementelor de incalzire, deoarece elementele de incalzire nu mai functioneaza la capacitate maxima atunci cand nu este nevoie!

 

Tehnologia SMART MEMORY

Aceasta este o tehnologie pentru memorarea obiceiurilor utilizatorilor.
Dupa primele 7 zile de familiarizare a incalzitorului de apa cu obiceiurile Dumneavoastra, puteti sa nu Va ma ganditi sa controlati incalzitorul de apa, dispozitivul, in functie de utilizarea Dumneavoastra, va intocmi un algoritm conform caruia va functiona in viitor – va decide singur cand trebuie sa pregateasca o apa calda pentru Dumneavoastra.

 

Anod electronic

Apa din seria de incalzitoare de apa sunt echipate cu un anod activ (Anod electronic). Anodul este o tija din titan si ofera protectie impotriva coroziunii ori de cate ori incalzitorul de apa este conectat la sursa de alimentare.
Anodul electronic nu necesita inlocuire, service anual si mareste protectia peretilor interiori ai incalzitorului de apa de coroziune de zece ori.

 

Conectorul R-Socket pentru Bloetooth Sound

SI este compatibil cu difuzorul portabil fara fir Electrolux Mini beat.

 

Wi-Fi incorporat

Conexiunea Wi-Fi permite controlul de la distanta al incalzirii apei de oriunde din lume. Acest lucru va permite nu numai incalzirea apei pana la sosirea Dumneavoastra la temperatura necesara, ci si economia semnificativa a costurilor de energie.

 

Tehnologia X-HEAT

Sistema elementelor de incalzire “USCATE” – “X-HEAT” este un sistem in care elementele de incalzire nu au contact direct cu apa. Elementele de incalzire sunt amplasate in carcase metalice speciale fixate pe flansa din partea inferioara a rezervorului, ceea ce limiteaza formarea scarii pe elementele de incalzire ceea ce duce la cresterea semnificativa a duratei de viata.

 

Sanitar antibacterian tratamentul apei BACTERIA STOP SYSTEM

Sistemul profesional de tratare a apei antibacteriene Bacteria Stop System este un ciclu de tratamente termice (incalzire pana la 70 ° C) a apei din incalzitorul de apa, care distrug formele vegetative ale microorganismelor care se afla in apa si se inmulteste in mod activ atunci cand dispozitivul nu este utilizat o perioada lunga de timp.

 

Mod ANTI-INGHET

Intretinerea automata a temperaturii in rezervor nu mai mica de + 4 °C.

 

Sistem de securitate pe mai multe niveluri

SI are un sistem de securitate in mai multe etape. Un termostat special previne incalzirea apei peste 75 °C. Supapa de scurgere de siguranta protejeaza dispozitivul de presiunea excesiva, iar Dispozitiv de curent rezidual de pe cablul electric protejeaza impotriva scurgerilor de electricitate.

 

Versatilitatea incalzitorului de apa si afisajului

Incalzitoarele de apa din serie sunt universale la instalare: pot fi instalate atat pe verticala, cat si pe orizontala, ceea ce deschide oportunitati excelente pentru alegerea unui loc potrivit in camera. Datorita formei plate moderne si a dimensiunii compacte, incalzitoarele de apa nu sunt dificil de amplasat in orice camera mica.
De asemenea, puteti schimba orientarea afisajului, instalandu-l fie pe verticala, fie pe orizontala.

 

Setarea temporizatorului

Acum incalzitoarele de apa Electrolux ofera posibilitatea de a seta un temporizator sau incalzire amanata – dispozitivul va calcula in mod independent timpul pentru incalzirea apei in functie de setarile utilizatorului, se va porni in avans si va porni Incalzirea. Trebuie doar sa setati ora la care aveti nevoie de apa calda.

 

Trei moduri de putere

Puteti selecta functia de jumatate de putere de pe panoul de control. Va permite sa economisiti energie si sa utilizati dispozitivul in camere cu putere redusa a retelei, de exemplu, intr-o casa la tara. Dupa ce a stabilit puterea maxima, functia de incalzire rapida la temperatura setata este activata.

 

Control inteligent

Folosind butonul de control si afisajul LED, puteti seta temperatura de incalzire dorita cu o precizie de 1 °C. In timpul incalzirii, afisajul LED va afisa temperatura curenta in interiorul incalzitorului de apa.

 

Modul ECO

Modelul SI are o functie eco-mode, in care apa va fi sa fie incalzita la o temperatura de aproximativ 55 °C. La aceasta temperatura, viata de lucru a elementului de incalzire creste, apa este dezinfectata si practic nu se formeaza scara.

Tip produs Boiler electric
Destinat pentru Incalzire electrica
Utilizare Rezidential
Capacitate 80 l
Sursa de energie Electricitate
Tip montare Verticala Orizontala
Suprafata de montare Perete
Tip panou de comanda Electronic
Eficienta energetica Clasa A
Material protectie rezervor Email
Functii: Reglare temperatura Sistem siguranta impotriva copiilor Protectie anti-inghet Control Wi-Fi Mod ECO Protectie la supraincalzire Temporizator de amanare Supapa de siguranta a presiunii Indicatie de pornire Smart memory
Culoare Alb
Continut pachet 1 x Boiler electric

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2000 W
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Timp de incalzire 15 - 65 °C 150 min
Presiune maxima de lucru 6 bar
Temperatura maxima 75 C
Clasa de protectie IPX4

DIMENSIUNI

Adancime 350 mm
Inaltime 890 mm
Latime 555 mm
Grosime izolatie 35 mm
Greutate 21.2 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.