Luni-Vineri 9-16

Cum aleg licenta de Windows - Dwyn Shop

Ati ales deja notebook-ul sau PC-ul, dar nu stiti ce sistem de operare vi se potriveste mai bine?
Denumirile de OEM, FPP, VUP sau GGWA va dau batai de cap?
Noi va ajutam sa faceti alegerea potrivita, tinand cont de activitatile dumneavoastra de zi cu zi.

Noul Windows 10 familiar, dar mai bun decat oricand

- Aduce inapoi meniul de Start, intr-o forma imbunatatita
- Porneste rapid si utilizeaza eficient resursele hardware
- Browser-ul Microsoft Edge va ajuta sa inserati comentarii direct pe paginile web pe care ulterior le puteti partaja cu usurinta
- Windows Defender va protejeaza de malware in mod gratuit (update continuu pe toata durata de viata a dispozitivului)
- Aplicatiile dumneavoastra vor arata si lucra la fel de bine, indiferent de device-ul folosit (PC, tableta, smartphone), deoarece Windows 10 este perfect adaptat atat pentru tastatura si mouse, cat si pentru touch

Upgrade-ul la Windows 10 este gratuit pentru utilizatorii de licente valide de Windows 7 sau Windows 8. Licenta la care se face ugprade devine perpetua (nu expira).

De aici puteti descarca kit-ul de upgrade.

Upgrade-ul se poate realiza pana pe 29.07.2016!

Windows 10 este disponibil in variantele: OEM, Retail (Electronic, USB), GGK, GGWA

OEM DSP OEI: Licenta de tip OEM(Original Equipment Manufacturer) se poate achizitiona si este folosita legal, numai impreuna cu un calculator nou (functional), desktop sau notebook.
Licenta legalizeaza un singur calculator si nu poate fi mutata pe alt calculator.

Retail: Licenta de tip Retail se poate cumpara oricand dupa achizitionarea PC-ului/ notebook-ului. Se poate muta de pe un PC pe altul si ofera o flexibilitate maxima. Licenta de Windows 10 Retail este comercializata pe un stick USB.

GGK (Get Genuine Kit): Licenta de tip GGK este disponibila pentru utilizarea pe PC-uri complet asamblate cu o copie preinstalata de Windows 7/8/8.1/10 ilegala sau fara licenta. GGK este recomandat pentru clientii cu mai puțin de 5 PC-uri. Licenta este recomandata atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru firme mici si mijlocii.

GGWA (Get Genuine Windows Agreement): Daca firma dumneavoastra dispune de mai mult de 5 PC-uri nelicentiate sau licentiate incorect, aceasta varianta de legalizare este cea mai convenabila varianta de legalizare. Licentele GGWA suporta downgrade la Windows 8/Windows 7, nu pot fi mutate de pe un calculator pe altul si pot fi cumparate doar de catre persoane juridice.

 

Windows 8.1 aduce urmatoarele beneficii utilizatorilor:

- E disponibil butonul de Start
- Se poate porni PC-ul direct in desktop, fara a mai trece prin interfata Metro
- Search-ul este mult imbunatatit. Informatiile cautate nu sunt doar cele din PC-ul vostru, ci si sugestii de pagini de pe internet, care ar putea sa va foloseasca.

Mai jos gasiti descrise tipurile de licente Windows 8.1:

OEM DSP OEI: Licenta de tip OEM (Original Equipment Manufacturer) se poate achizitiona si este folosita legal, numai impreuna cu un calculator nou (functional), desktop sau notebook.
Licenta legalizeaza un singur calculator si nu poate fi mutata pe alt calculator.

Retail: Licenta de tip Retail se poate cumpara oricand dupa achizitionarea PC-ului/ notebook-ului. Se poate muta de pe un PC pe altul si ofera o flexibilitate maxima.

GGK( Get Genuine Kit): Licenta de tip GGK este disponibila pentru utilizarea pe PC-uri complet asamblate cu o copie preinstalată de Windows 7 ilegala sau fara licenta. GGK este recomandat pentru clientii cu mai puțin de 5 PC-uri. Licenta este recomandata atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru firme mici si mijlocii.

Despre Windows SERVER:

In cazul serverelor, este nevoie de un sistem de operare dedicat, special si potrivit activitatile derulate de firma dumneavoastra.

Ce inseamna terminatiile in cazul Windows Server?
OEM/DSP OEI: Aceasta licenta se poate achizitiona legal doar pe aceeasi factura cu serverul pe care va fi instalata.
Retail/FPP(Full Package Product): Licentele retail se pot achizitiona oricand dupa achizitionarea serverului si sunt legale si valide.
ROK( Reseller Option Kit): Sunt sisteme de operare pentru servere, cu un design special pentru fiecare marca de server in parte. Licentele ROK sunt facute pentru urmatoarele brand-uri: HP, Dell, Fujitsu, IBM. Licentele ROK pentru HP, spre exemplu, se pot folosi cu succes doar pe sistemele brand HP.
CAL( Client Access License): Licență care dă dreptul unei stații(PC) să acceseze serviciile anumitor servere Microsoft din rețea. In acest sens, se folosesc licentele CAL, care pot licentia fie un user, fie un PC. Daca se licentiaza un user(client) el se poate conecta la server de pe mai multe device-uri.
OLP NL( Open License Program, No Level): Contractul Open License se deschide automat odată cu prima achiziție de licențe - order. Achiziția inițială trebuie să fie de minim 5 licențe, de orice fel. In cazul contractului Open License trebuie sa alegeti Windows Server si CAL-uri ce au terminatia OLP NL.

Daca inca nu sunteti convins de cumpararea unui Windows original impreuna cu noul laptop/PC, tineti cont de campaniile organizate de catre BSA (Business Software Alliance) impreuna cu Politia Romana.

Pentru orice alta intrebare, nelamurire sau informatie, trimiteti un mesaj catre departamentul Vanzari, din pagina de Contact. Va putem oferi mai multe detalii despre produse specifice sau solutii problemelor dumneavoastra.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 09.10.2015