Luni-Vineri 9-16

Service laptop - Dwyn Shop

Primim in service, orice fel de televizor lcd sau plasma, monitor lcd, calculatoare, laptopuri achizitionate de la noi (postgarantie) sau din alta parte. Garantam preturi minime. In caz ca produsul a fost achizitionat de la noi beneficiati de 50% reducere la manopera. Se va comunica pretul reparatiei inainte de a o efectua. In caz ca reparatia nu este avantajoasa pentru client se va percepe o taxa de investigare in valoare de 50ron+TVA. Orice reparatie efectuata va beneficia de termen de garantie.

Echipa noastra este formata din ingineri electronisti experimentati, oricand pregatiti sa faca fata diverselor probleme ale laptopurilor.

Avem echipamente speciale pentru service si diagnoza laptopuri ce ne permit realizarea unor interventii la cele mai inalte standarde.

 

Iata cateva din serviciile de care puteti beneficia daca apelati la noi:

-       Diagnosticare laptop;

-       Reparatie placa la baza laptop;

-       Reparatie placa video laptop;

-       Deparolare si update BIOS laptop;

-       Curatare GRATUITA a coolerului pentru laptopurile cu probleme la placa video reparate la noi;

-       Curatare si cosmetizare laptop;

-       Reparatii sau inlocuire BGA-uri, SMD-uri, BIOSI etc...;

-       Inlocuire display laptop defect sau spart;

-       Inlocuire mufe USB, alimentare, audio, etc...;

-       Inlocuire baterie laptop;

-       Inlocuire tastatura laptop;

-       Inlocuire unitate optica DVD-RW, BluRay;

-       Inlocuire incarcator, adaptor, alimentator laptop;

-       Interventii pe placa de baza la nivel de chip;

-       Inlocuire placa de baza laptop;

-       Inlocuire / Upgrade memorie RAM;

-       Inlocuire / Upgrade Hard Disk;

-       Inlocuire modul Wi-Fi.

  

Ce trebuie sa stiti cand lasati un echipament in service

Din momentul in care lasati laptopul in service, el primeste un numar de ordine si in functie de acesta isi pastreaza prioritatea. Termenele de diagnosticare si executie a reparatiei variaza in functie de problema laptopului dupa cum urmeaza:

- in aceeasi zi sau maxim 24h se inlocuiesc ecranele si perifericele;

- in medie intre 5-10 zile lucratoare (exclus weekend) pentru reparatii;

- minim 30 de zile lucratoare (exclus weekend), in cazul in care este necesar importul pieselor de schimb.

Avand in vedere faptul ca, la momentul prezentarii si receptionarii in service a echipamentului, nu este posibila efectuarea unei constatari complete si ca pe langa defectul sesizat, in urma unei diagnosticari ulterioare complete, pot fi identificate si alte defecte/deteriorari ale echipamentului,clientul este de acord si certifica faptul ca nu va avea reclamatii/pretentii ulterioare de orice fel asupra starii in care a fost predat in service echipamentul (cu sau fara accesorii aferente). In acest sens, nu ne asumam nici o responsabilitate pentru defectele ascunse ale echipamentului (inclusiv, dar fara a se limita la: urme de lichid in interior, oxizi metalici, rugina, interventii anterioare hardware sau software) care nu sunt prezentate in mod intentionat sau neintentionat de catre client.

Clientul este de acord ca diagnosticarea completa si corecta a echipamentului se va face ulterior predarii in service a echipamentului si ca, in lipsa sa, pot fi constatate vicii / defecte ascunse ale echipamentului.

Clientului i s-a adus la cunostinta ca in procesul de diagnosticare si reparare exista posibilitatea pierderii datelor de pe HDD.

In cazul neridicarii echipamentului din unitatea de service in termen de maxim 90 de zile, acesta va fi considerat abandonat, echipamentul intrand in proprietatea service-ului, astfel, dupa acest termen, unitatea de service poate dispune de echipamentul abandonat in orice mod (inclusiv valorificandu-l pentru recuperarea creantelor clientului sau predandu-l societatii de reciclare).

 

Diagnosticare

Taxa de diagnosticare este GRATUITA daca laptopul este reparat in centrul nostru de service, iar in cazul in care clientul NU isi da acceptul pentru reparatie este 50 RON + TVA.

 

Tarife reparatie

- intre 35 - 55 Euro pentru diverse mufe defecte (USB, alimentare, sunet etc), bios corupt, lampi LCD sau invertoare;

- intre 55 - 150 Euro pentru interventie pe placa de baza (SMD, BGA).

 

Pretul include valoarea pieselor si a manoperei.

Costul reparatiei se achita in momentul livrarii laptopului functional.

Preturile sunt in EURO si NU includ TVA.

 

Garantie

Garantia se acorda conform prevederilor legale in vigoare. In cazul defectarii, in conditii NORMALE de utilizare a echipamentului, in perioada de garantie acesta va fi reparat gratuit. Unitatea service acorda GARANTIE doar la MANOPERA/REPARATIA EFECTUATA pentru o perioada de 3 luni. Garantia la componentele utilizate in procesul de reparare va fi stipulata separat.

 

Transport si livrare

Costul expeditiei este suportat tur-retur de catre client iar ca transportatori va recomandam FAN COURIER sau URGENT-CARGUS, unde avem negociate tarife preferentiale.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 30.06.2015