Luni-Vineri 9-16

Aspirator de geamuri Karcher WV 6, Li-Ion, rezervor 0.15 L, sticla pulverizare cu laveta din microfibra, lichid curatare geamuri 20 ml, incarcator rapid, Galben

ID Produs: 155476

2 ani



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

616,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +61,70 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +92,55 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 25.14 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aspirator de geamuri Karcher WV 6, Li-Ion, rezervor 0.15 L, sticla pulverizare cu laveta din microfibra, lichid curatare geamuri 20 ml, incarcator rapid, Galben de la Karcher

 
Karcher a imbunatatit din nou versiunea aspiratorului de geamuri si a dezvoltat un model mai flexibil, cu tehnologia inovatoare a lamelei si timpul de functionare mai lung al acumulatorului WV 6 Plus.

Noua lamela de aspirare mai lunga va permite sa indepartati excesul de lichid de pe intreaga suprafata intr-o singura incarcare. Timpul de functionare al bateriei extra-lung de 100 de minute, inseamna ca puteti utiliza aparatul si mai mult. Puteti sa va planificati curatarea precis datorita afisajului care indica minutele ramase din timpul de functionare.

Ca de obicei, combinatia inteligenta, sticla de pulverizare si laveta de stergere din microfibra, impreuna cu functia de aspirare a aparatului WV 6 Plus, garanteaza curatarea extrem de eficienta si geamuri curate, fara urme si reziduuri. WV 6 Plus de Karcher va permite, de asemenea, sa va curatati geamurile intr-un mod igienic, pentru ca nu intrati in contact direct cu apa murdara.
 
Tip produs Aspirator geamuri
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Umeda
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Geamuri
Greutate 760 g
Culoare Galben

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 0.15 l

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.