Luni-Vineri 9-16

Priveste lumea cu alti ochi Brainstorm Toys E2064



Disponibilitate:
In stoc furnizor

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii creative

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Priveste lumea cu alti ochi Brainstorm Toys E2064 de la Brainstorm Toys

Te-ai intrebat cum vede lumea un rechin? Sau ce a vazut un T-Rex? Dar cum vad animalele de companie: pisica, caine, hamster si peste?

Te-ai intrebat cum vede lumea un rechin? Sau ce a vazut un T-Rex? Dar cum vad animalele de companie: pisica, caine, hamster si peste? Doar pune pe ochi acesti ochelari si o sa vezi lumea altfel! 22 de lentile interschimbabile care iti permit sa vezi lumea prin 17 moduri diferite, sau iti poti crea propriul stil! Sunt incluse lentile colorate, polarizate, cu unghi larg, cu vedere divizata, etc. Stiai ca o libelula are pana la 30.000 de lentile in ochi? Sau ca ochiul de strut este mai mare decat creierul sau? Foloseste acesti ochelari si vei vedea cum vad o multime de animale! Poti vedea prin ochii urmatoarelor fiinte: Pisica, Caine, Soarece, Cal, Vaca, Elefant, Peste, Sepie, Rechin, Pasare, Vultur, T-Rex, Unicorn, Astronaut, Persoane care sufera de daltonism, Nou-Nascut, Persoane care sufera de miopie, Musca, Albina, Libelula. Jucariile Brainstorm sunt jucarii STEM educative, interactive si distractive, care aduc impreuna o serie de obiecte fascinante. Jucariile STEM includ stiinta, tehnologia, ingineria si matematica si incurajeaza copiii sa exploreze si sa dezvolte o pasiune pentru aceste materii. Scopul jucariilor Brainstorm este de a distra copiii, dar si de a-i inspira pentru a afla mai multe despre mediul lor inconjurator.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.