Luni-Vineri 9-16

Cort copii tip Castel Iso Trade MY17455

ID Produs: 165274


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii diverse

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Cort copii tip Castel Iso Trade MY17455 de la Iso Trade

Cortul pentru copii va fi un loc ideal de joaca.

Cortul pentru copii este ideal pentru utilizare acasa, in gradina sau pe plaja. Acesta este realizat dintr-un material rezistent, impermeabil si usor de curatat.

Cortul se pliaza cu usurinta si este foarte compact atunci cand este pliat. Are inclus o geanta de transport cu manere in care poate fi depozitat si transportat.

Castelul magic este un loc plin de minuni. Castelul colorat stimuleaza imaginatia si incurajeaza jocul. Va fi un refugiu ideal pentru un copil care doreste un moment de liniste sau un loc minunat de ascuns si de joaca. Este un loc magic in care este intotdeauna placut sa revii.

Dimensiuni 105x105x135 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.