Luni-Vineri 9-16

Playmobil Country - Trasura cu cai

ID Produs: 208307

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii diverse

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Playmobil Country - Trasura cu cai de la PLAYMOBIL

Ce zi frumoasa! Ideala pentru o calatorie cu trasura cu cai de la Playmobil. Caii sunt de asemenea tare incantati si necheaza, deoarece sunt fericiti. Haideti cu totii in trasura si sa plecam intr-o calatorie distractiva! Setul include: trei figurine, trasura cu cai si multe alte accesorii. Produs recomandat pentru copiii cu varsta peste 4 ani. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Atentie! Pericol de sufocare - contine piese mici.
 
Povestea Playmobil a inceput in anul 1876 in Germania, pentru ca in prezent jucariile companiei sa se bucure de un imens succes peste tot in lume.

Jucariile prezentate sub un aspect realistic, ce reproduc perfect obiectele folosite in lumea reala, ca accesorii ale diverselor personaje. Atentia pentru detaliu reprezinta o caracteristica dominanta pentru acesta marca de jucarii.

Primele seturi ale companiei reproduceau scene din viata indienilor din America, muncitorilor in constructii si cavalerilor medievali. Cu o experienta bogata, cei de la Playmobil incurajeaza copiii sa isi creeze propriile aventuri, lasandu-le astfel imaginatia si creativitatea sa infloreasca. Fiecare produs oferit pe piata reprezinta o experienta unica pentru orice copil.

Gama Playmobil cuprinde Farm, Poney Ranch si Life in the City ce ofera copiilor o prima viziune asupra vietii la tara sau la oras si a diverselor activitati tipice acestora.

O eventuala profesie viitoare poate fi incurajata de parinti prin joc achizitionand articole precum: Top Agents, Police, Fire Rescue, Hospital, Transport, Construction sau Animal Clinic.

Este foarte usor sa iti imginezi cum era pe timpul cowboy-lor, piratilor si cavalerilor medievali sau sa intri in lupta cu temutii dragonii cu ajutorul articolelor Western, Pirates, Knights, Treasure Hunters, Dragon Land, Stone Age.

O calatorie in viitor este accesibila prin Future Planet. Zoo, School, Vacantion, Sports, Port completeaza aceasta gama. Fetitele pot gasi articolele Doll's House, Magic Castle, dar ceea ce surprinde placut orice parinte sau copil sunt pachetele Toys to go sau My Take along ce pot fi purtate cu tine oriunde ai merge.

Playmobil propune colectionarilor si un set de accesorii pentru fiecare colectie in parte.

Figurinele au dimensiuni ce se potrivesc perfect mainii copilului si expresii ale fetei ce le fac ideale pentru orice imprejurari de joaca. Deasemenea figurinele sunt compatibile chiar si cu alte seturi din game diferite.
Tip produs Set
Poveste/Personaj Alte personaje
Varsta 5 ani 6 ani 7 ani 8 ani 9 ani 10 ani 11 ani 12 ani
Abilitati dezvoltate Abilitatile sociale Gandirea Creativitatea Imaginatia
Continut pachet 1 x Set accesorii 3 x Figurina
Culoare Multicolor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.