Luni-Vineri 9-16

Playmobil Back To The Future - Camionul lui Marty

ID Produs: 208334

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

233,92 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Playmobil Back To The Future - Camionul lui Marty de la PLAYMOBIL

Super Scott! Calatoria nebuna in timp a lui Marty McFly continua. Marty tocmai a sosit in anul 1985, cand urmatoarea saritura in timp - in anul 2015 - se afla la orizont. Bazat pe al doilea film din trilogia cult-clasica, Doc si Marty trebuie sa-l impiedice pe fiul lui Marty sa saboteze viitorul familiei McFly. In 1985, Marty ia loc in noul INAPOI IN VIITOR - CAMIONUL LUI MARTY de la Playmobil cu iubita sa Jennifer Parker si conduce pe strazile din Hill Valley. 

Insa, in viitor, inamicul lui Marty, Biff Tannen, intra in actiune si nu lasa nicio piatra neintoarsa pentru a-l intrece pe Marty. Noul set de joc aduce din nou fanii PLAYMOBIL Inapoi in viitor. Capota si hayonul camionului pick-up pot fi deschise. Setul include un camion, cele 3 personaje Marty McFly, Jennifer Parker si Biff Tannen, o carte postala de colectie pentru fani si multe alte accesorii. 

Varsta recomandata 5 ani+.

Tip produs Set
Functii Joc de rol
Poveste/Personaj Alte personaje
Varsta 5 ani 6 ani 7 ani 8 ani 9 ani 10 ani 11 ani 12 ani 13 ani 14+
Abilitati dezvoltate Creativitatea Imaginatia
Continut pachet 1 x Camion 1 x Set accesorii 3 x Figurina
Culoare Multicolor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.