Luni-Vineri 9-16

Playmobil Adventures of Ayuma - Tabara de antrenament

ID Produs: 208350

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii diverse

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Playmobil Adventures of Ayuma - Tabara de antrenament de la PLAYMOBIL

La Tabara de Antrenament, zanele si animalele lor isi practica abilitatile speciale, cum ar fi alpinismul, tirul si antrenamentul de lupta defensiva. Tabla din sala de antrenament poate fi folosita cu pixul inclus. Utilizati plumbul inclus pentru a sterge tabla si a putea scrie din nou.

Planurile sinistre ale zanelor intunecate ale liliecilor pun lumea zanelor intr-un mare pericol. De aceea, Zanele Cavalerilor si animalele lor magice de suflet lucreaza la abilitatile lor speciale in tabara de antrenament. Pe pietre si pe plasa de liana care se leagana, ei exerseaza tehnica de catarare si rezistenta. Pentru a-si imbunatati tehnica de tragere, exista o tinta cu arc si sageata si un tun special de zana. Ai nevoie de multa dexteritate pentru a trage proiectilele de praf de zana prin inelele de liana. Zanele isi inregistreaza planurile de strategie pe tabla. Datorita buretelui, isi pot schimba si revizui conceptul din nou si din nou. Cu atat de multa pregatire, trebuie sa existe si o pauza, asa ca zanele folosesc platforma din lemn si se delecteaza cu un picnic delicios. Setul de joaca include o Zana Cavaler cu un urs Kodiak, un om Zana Cavaler cu soim, o tabara de antrenament cu platforma de picnic si stanca de alpinism, un tun de praf de zana cu proiectile, o tinta, arc si sageata, o tabla si multe alte accesorii magice.

Recomandat pentru varsta de 7 ani +.

Tip produs Set
Functii Joc de rol
Poveste/Personaj Alte personaje
Varsta 7 ani 8 ani 9 ani 10 ani 11 ani 12 ani
Abilitati dezvoltate Coordonarea mana-ochi Functiile motorii Creativitatea Imaginatia
Continut pachet 1 x Set accesorii 2 x Figurina 2 x Animal
Culoare Multicolor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.