Luni-Vineri 9-16

Micul Imbatabil - Ghiozdanelul meu Micul Imbatabil - 7-8 ani

ID Produs: 158381


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii Educative

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Micul Imbatabil - Ghiozdanelul meu Micul Imbatabil - 7-8 ani de la Didactica Publishing House

Pentru ca are formatul unui joc, copiii nu realizeaza ca invata. Ei cred ca totul este o joaca si se distreaza invatand!

Caietele de lucru “Sunt Imbatabil” creeaza o punte de legatura cu scoala, fiind un instrument util parintilor si profesorilor. Ele cresc performanta scolara a elevilor, le stimuleaza creativitatea si capacitatea de rezolvare a problemelor si le creste nivelul de incredere in sine.

Un caiet de lucru care stimuleaza creativitatea si dezvolta inteligenta copiilor cu varste cuprinse intre 7-8 ani. “Ghiozdanelul Meu” propune scolarilor activitati si jocuri creative, adaptate programelor scolare actuale. Parintii pot alege activitati interesante pentru copilul lor. Domeniile abordate sunt: Citire si Lectura; Scriere; Figuri Geometrice si Masuratori; Numere si Operatii; Exersare Scriere.

Iubit de copii, creditat de increderea parintilor, aprobat si utilizat de educatori, “Micul Imbatabil” ne spune ca E Distractiv sa Fii Destept!… si chiar asta face!

Varsta recomandata: 7 - 8 ani

Editura: DPH
An aparitiei: 2013
Format: 18.5 x 24.5 cm
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 80
ISBN: 978-606-683-031-7

  • General
    • Varsta
      7-8
    • Colectie
      DPH

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.