Luni-Vineri 9-16

Set 5000 margele de calcat cu accesorii Iso Trade MY17378

ID Produs: 143332


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

77,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Set 5000 margele de calcat cu accesorii Iso Trade MY17378 de la Iso Trade

Set de 5000 de margele in culori asortate.

Se realizeaza modelul si apoi se calca utilizand fierul de calcat.

Margelele vin intr-o galetusa cu capac, fiind usor de pastrat si depozitat.

Setul contine 10 culori diferite de margele: alb, negru, maro, galben, portocaliu, roz, rosu, violet, verde si albastru. Acestea pot fi de asemenea folosite pentru a crea bijuteri.

Acestea dezvolta imaginatia si creativitatea, invata munca in echipa si imbunatatesc abilitatile sociale si integrative. Setul este perfect pentru joaca independenta si cu adulti sau alti copii dintr-un grup mai mare. De asemenea, este util sa inveti si sa numeri culorile. Produsul este recomandat pentru utilizare la domiciliu, precum si pentru utilizare in gradinite.

  • General
    • Varsta
      6+
    • Colectie
      Iso Trade

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.