Luni-Vineri 9-16

Proiector desen cu 4 diapozitive si 12 carioci Kruzzel MY17996



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii Educative

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Proiector desen cu 4 diapozitive si 12 carioci Kruzzel MY17996 de la Kruzzel

Proiectorul cu accesorii va fi un cadou grozav pentru orice copil caruia îi place sa deseneze. Are reglaje in inaltime de la 25 la 34 cm. Reglati înaltimea pentru a crea un desen mai mare sau mai mic.

Dupa pornirea unei lumini de fundal speciale, inserati un diapozitiv, si o imagine va fi proiectata pe coala de hartie. Pentru a trece la urmatoarea imagine, trebuie doar sa miscati diapozitivul spre dreapta sau spre stânga. Produsul faciliteaza învatarea desenului, trasarea liniilor si crearea de noi forme, toate combinate cu distractie buna.

Setul are incluse 4 discuri cu 32 de poze pe diverse teme: fructe, vehicule, animale de safari, animale marine. Datorita lor, copilul va începe sa învete cum sa deseneze desenând linii de-a lungul unui anumit model.

Pe langa setul cu proiector si diapozitive sunt incluse si 12 carioci colorate si un caiet pentru desene. Un suport convenabil pentru carioci si diapozitive va va ajuta sa pastrati ordinea si sa aveti întotdeauna instrumentele necesare la îndemâna.

SPECIFICATIE

culoare: albastru, verde si portocaliu

iluminare de fundal: da

alimentare: baterii: 3xAA (nu sunt incluse)

numarul de diapozitive: 4

Numar de poze: 32

dimensiuni: 25 x 30,5 x 20 cm

inaltime reglabila: de la 25 la 34 cm

greutate: 358 g

greutate în pachet: 784g

  • General
    • Varsta
      3+
    • Colectie
      Kruzzel

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.