Luni-Vineri 9-16

Glob interactiv Orboot Dino – Jucarie educativa bazata pe Realitate Agumentata Shifu Shifu027



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii Educative

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Glob interactiv Orboot Dino – Jucarie educativa bazata pe Realitate Agumentata Shifu Shifu027 de la Shifu

Shifu Orboot Dino este primul glob educational cu dinozauri de Realitate Augmentata! Excelent pentru copii si parinti pentru a invata lucruri noi despre dinozauri prin experiente interactive.

Scanati globul cu aplicatia pentru a explora dinozauri cu aspect realist in 3D. Aceasta jucarie educationala foloseste puterea realitatii augmentate pentru a ajuta copiii sa vizualizeze si sa interactioneze cu creaturile lor preferate!

Aduceti in viata lumea dinozaurilor cu Orboot Dinos, un glob frumos cu locuri si dinozauri de acum milioane de ani. Descoperiti peste 400 de fapte incredibile despre dinozauri cu efecte sonore captivante si descoperiti jocurile cu dinozauri si povestile distractive.

Glob si Aplicatie - Aduceti in viata dinozaurii cu Orboot Lumea Dinozaurilor! Primul glob cu Realitate Augmentata (AR) cu locuri preistorice, este jucaria perfecta pentru copiii pasionati de dinozauri.

Aflati peste 400 de lucruri incredibile despre 50 de dinozauri cu aspect realist, toate in 3D! Descopera jocuri cu dinozauri care calatoresc in timp cu povesti si personaje distractive.

Compatibilitate dispozitiv - Aplicatia Orboot Dinos este gratuita pe iOS si Android. Compatibil cu - iPad - a 5-a generatie si modele ulterioare, iPad Air toate modelele, iPad Pro Toate modelele, iPad Mini 2 si modele ulterioare, iPhone 6 si modele ulterioare; Android 3 GB RAM si modele ulterioare.

Setul contine un glob cu dinozauri de 24 cm, carte de activitati cu autocolante si ghid de ajutor.

O jucarie must-have pentru toti iubitorii de dinozauri! Aceasta jucarie de invatare a dinozaurilor va va duce prin perioadele Triasice, Jurasice si Cretacice.

Jucarie STEM - Ajuta la dezvoltarea gandirii stiintifice, perseverentei si atentiei la detalii.

4 Motive pentru a alege Orboot Dino:

Experienta deosebita - Scanati globul prin aplicatie si urmariti dinozaurii care apar in 3D. Apasati pe orice dinozaur pentru a afla cateva fapte interesante!

Puzzle-uri si jocuri cu dinozauri -Descoperiti jocuri interactive cu povesti si personaje distractive. Esti pregatit pentru o aventura in calatoria in timp in lumea Jurrasic?

Aplicatie interactiva gratuita - Descarcati aplicatia Orboot Dinos de pe dispozitivul dvs. pentru a incepe! Fara achizitii in aplicatie. Dupa configurare nu aveti nevoie de conexiune la internet.

Set complet - Globul de 24 cm vine cu o carte de activitati cu autocolante pentru o aventura completa!

Varsta recomandata de la 4 ani.

 
  • General
    • Varsta
      4-9
    • Colectie
      Shifu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.