Luni-Vineri 9-16

Jucarie educativa Plugo Letters - Sistem interactiv bazat pe Realitate Augmentata Shifu Shifu025



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii Educative

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Jucarie educativa Plugo Letters - Sistem interactiv bazat pe Realitate Augmentata Shifu Shifu025 de la Shifu

Plugo Letters - este un kit de construire a cuvintelor bazat pe AR(realitatea augmentata). Invata sa citesti, mareste-ti vocabularul si imbunatateste gramatica cu jocuri interactive. Plin de povesti, personaje, poezii si puzzle-uri pentru a face invatarea super distractiva!

Aplicatia Plugo - Aplicatia Plugo are 5 jocuri interactive si peste 250 de niveluri care fac invatarea super distractiva (fara achizitii in aplicatie). Jocurile sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor de invatare ale copiilor, in functie de varsta lor. Aplicatia este in limba engleza.

Jucarie STEM - Plugo Letters este conceput pentru a stimula elementele esentiale ale conceptului STEM, cum ar fi creativitatea, abilitati lingvistice, de citire, de intelegere, cognitive si motorii. Este un cadou de care copiii tai se vor indragosti instantaneu. Invatati ortografia, utilizarea cuvintelor in propozitii, gramatica, etc.

Setul contine - 1 gamepad pliabil, un suport pentru litere si 48 de litere. Gamepad-ul si suportul se conecteaza prin magneti incorporati. Este inclus si un ghid cu instructiuni.

Compatibilitatea dispozitivului - iOS - iPad 3 si versiuni ulterioare, iPad mini 2 si versiuni ulterioare, iPad Air 1 si versiuni ulterioare, iPad Pro 9. 7 si 10. 5 inch, iPhone 6 si versiuni ulterioare;Android - Tablete si smartphone-uri Samsung, 2015 sau mai noi, cu mai mult de 2 GB RAM, dispozitive - Kindle Fire 7 - 2019, fire 8 - 2018 si mai noi (Fire 10 nu este acceptat).

Plugo Letters, unul dintre cele cinci kituri ale lui Shifu Plugo, este un joc educational alimentat de AR(realitatea augmentata).

Premiat international - Moms Choice, Tillywig Brain Child, Brain Toy si altele.

4 motive pentru a alege Plugo Letters

Invatare prin joaca - Copilul va invata sa scrie si sa citeasca corect cuvintele. Va invata despre conceptele gramaticale precum adjective, substantive, verbe, vocale si multe altele.

Jocuri distractive si educative - Aplicatia Plugo are 5 jocuri captivante si peste 250 de niveluri care fac invatarea super distractiva prin povesti, poezii si puzzle-uri.

Creste odata cu copilul tau - Puteti ajusta dificultatea provocarilor in functie de varsta copilului. Recomandat pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani.

Dezvolta abilitati STEM - Ajuta la dezvoltarea limbajului si a rationamentului logic; imbunatateste abilitatile de intelegere, creativitatea si abilitatile de povestire.

Compatibilitate - Dispozitivul dvs devine un portal magic! Aplicatia Plugo functioneaza cu toate kiturile Plugo (fara achizitii in aplicatie): iOS - iPad 3 si versiuni ulterioare, iPad mini 2 si versiuni ulterioare, iPad Air 1 si versiuni ulterioare, iPad Pro 9. 7 si 10. 5 inch, iPhone 6 si versiuni ulterioare; Android - Tablete si smartphone-uri Samsung, 2015 sau mai noi, cu mai mult de 2 GB RAM,dispozitive - Kindle Fire 7 - 2019, fire 8 - 2018 si mai noi (Fire 10 nu este acceptat).

  • General
    • Varsta
      6-9
    • Colectie
      Shifu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.