Luni-Vineri 9-16

LEGO Harry Potter - Hogwarts Express (75955)

ID Produs: 113874


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere LEGO Harry Potter - Hogwarts Express (75955) de la LEGO®

Urca in Expresul de Hogwarts pentru o calatorie magica cu trenul!

Urcati la bordul iconicului tren LEGO Harry Potter Hogwarts Express de la gara King's Cross, cu un pod de cale ferata cu ceas si trepte care duc la platforma 9¾, intrare mobila in zidul de caramida, afisul „Wanted” si ziarele Daily Prophet, plus un tren de jucarie, trasura cu 4 locuri, panou lateral si acoperis detasabil. Comandati bomboane de la Trolley Witch si recreati scene fantastice din taramul filmelor de succes Harry Potter. Acest set LEGO Harry Potter include si 5 minifigurine plus figurine Dementor si Scabbers .

 
 
Trenul Hogwarts Express include un vagon cu 4 locuri, panou lateral detasabil si acoperis, plus Trolley Witch cu carucior dulciuri.
 
Recreati scene iconice din filmele Harry Potter.
 
Comanda o broasca de ciocolata si mai multe bomboane de la Vrajitoarea Trolley.
 
Poftiti in vagoane in Expresul de Hogwarts LEGO Harry Potter 75955! Fa-te nevazut trecand prin zid pe Peronul 9¾ la statia King's Cross si alatura-te lui Harry, Ron si Hermione in calatoria lor spre Hogwarts. Gasiti-va locurile in vagon si luati o broscuta de ciocolata de la Vrajitoarea cu carucior, dar atentie la Dementor! Din fericire, Remus Lupin este pe-aproape si arunca o puternica vraja pentru a-l proteja pe Harry impotriva infricosatoarei creaturi, asa ca poti reveni pentru mai multe aventuri magice Harry Potter.
 
  • Include 5 minifigurine: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Remus Lupin and the Trolley Witch, plus figuri Dementor si Scabbers.
  • Prezinta iconicul tren King’s Cross Platform 9¾ si trenul Hogwarts Express.
  • Platforma are un pod de cale ferata cu ceas, trepte care duc la o intrare in miscare a zidului de caramida, stand de ziare cu 2 ziare Daily Profet si un poster „Wanted”.
  • Trenul Hogwarts Express include o trasura cu 4 locuri, panou lateral detasabil si acoperis, plus Trolley Witch cu carucior dulciuri.
  • Scoateti acoperisul vagonului de tren si panoul lateral pentru a plasa minifigurile in scaunele lor.
  • Elementele accesorii includ 3 bagaje, 4 baghete, broasca de ciocolata, inghetata, 2 ziare, semnul King's Cross Station, semnul Platform 9¾ si un afis „Wanted”.
  • Trageti un Dementor in trasura pentru a-l chinui pe Harry, apoi aruncati o vraja cu o bagheta pentru a o trimite!
  • Recreati scene iconice din filmele Harry Potter.
  • Platforma masoara peste 13 cm inaltime, 31 cm latime si 17 cm adancime.
  • Hogwarts Express masoara peste 9 cm inaltime, 46 cm lungime si 5 cm latime.

 

Varsta 8-14
Numar piese 801
Culoare Multicolor
  • General
    • Varsta
      8-14
    • Colectie
      Harry Potter

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.