Luni-Vineri 9-16

LEGO City Police - Captura de la Far 60274

ID Produs: 148792


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere LEGO City Police - Captura de la Far 60274 de la LEGO®

Copiii care adora joaca pe roluri le vor placea acest set de joaca LEGO City Elite Police Captura de la Far (60274), care include un far construibil LEGO, un elicopter de recunoastere a politiei si o pluta improvizata. Si cu personajele LEGO TV Rooky Partnur si Vito, plus un rechin snappy, scena este pregatita pentru aventuri pline de actiune!

 

In cutie veti gasi instructiuni de constructie pentru aceasta jucarie LEGO City sau puteti intra online si sa descarcati Instructiuni PLUS, parte a aplicatiei gratuite LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri si tablete. Acest ghid interactiv de constructie online, cu un zoom uimitor si instrumente de vizualizare rotire, transforma rapid constructorii in devenire in constructorii maestri!

 

Seturile LEGO City Elite Police ofera o experienta interesanta de construire si joc cu vehicule de jucarie cool si personaje amuzante care infatiseaza viata reala intr-un mod distractiv si imaginativ.

 

Un far bogat in caracteristici, elicopter de jucarii si pluta improvizata au pus pe scena distractia si aventura cu personajele din seria TV LEGO City Adventures Rooky Partnur si Vito, plus un rechin infocat.

 

Copiii pot combina personajele si modelele din acest set cu alte seturi de jucarii LEGO pentru a-si forma propriile creatii unice pentru joaca sau afisare.

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Varsta 5+
Interese Masini
Colectie City
Subcolectie City Police
Poveste/Personaj City Police
Material Plastic
Numar piese 189
  • General
    • Varsta
      5+
    • Colectie
      City
    • Numar piese
      189

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.