Luni-Vineri 9-16

Lego Creator Expert Porsche 911, 1458 piese

ID Produs: 153090


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

887,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 36.18 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lego Creator Expert Porsche 911, 1458 piese de la LEGO®

Aniversează stilul de neegalat al mașinilor Porsche cu această provocare fantastică de construcție în timp ce îți creezi propria mașină clasică și colecționabilă cu acest set LEGO 10295 Porsche 911. Alege să construiești fie modelul Turbo cu motorul cu turbocompresor, fie modelul Targa cu emblematica sa bară Targa și acoperiș retractabil care se pliază elegant în spate. 

ATENȚIE! Modelul Turbo și modelul Targa nu pot fi construite simultan cu piesele dintr-un singur set!

Atât modelul Turbo cât și cel Targa includ detalii autentice Porsche 911 precum designul iconic al barelor frontale și posterioare, farurile așezate la unghi, logo printat și numere de înmatriculare. Interiorul este la fel de impresionant, cu sistem de direcție funcțional, schimbător de viteze, frână de mână, scaune ajustabile și schemă de culoare cu nuanțe de portocaliu închis și nuga.

LEGO Porsche 911 face parte dintr-o colecție de modele de construit pentru adulți. De la mașini clasice de colecție la clădiri detaliate, aceste seturi LEGO sunt o ocupație perfectă pentru a scăpa de stresul vieții de zi cu zi și a te relaxa cu o activitate simplă și fascinantă.

 

lego-porsche-10295-b.jpglego-porsche-10295-e.jpglego-porsche-10295-f.jpglego-porsche-10295-d.jpg
  • Scapă de rutina zilnică cu acest proiect de construcție palpitant. Modelul LEGO Porsche 911 (10295) este setul ideal pentru adulții care caută un nou proiect personal.
  • Explorează toate detaliile mașinii Porsche 911, inclusiv motorul flat-six răcit cu aer aflat în spate, sistemul de direcție funcțional, schimbătorul de viteze, frâna de mână și scaunele ajustabile.
  • Tu pe care îl vei construi? Modelul Turbo cu motorul echipat cu turbocompresor sau modelul Targa cu acoperiș retractabil?
  • Porsche 911 Turbo include o osie prelungită pe spate, aripă integrate, plus un motor cu turbocompresor și intercooler.
  • Porsche 911 Targa include un acoperiș retractabil care încape în spate, plus emblematica bară tipică modelului Targa, cu geamuri în spatele șoferului.
  • Creat special pentru fanii mașinilor clasice precum și fanii Porsche, acest kit de construcție avansat include o carte cu detalii legate de designul mașinii precum și instrucțiunile de construcție.
  • Acest model colecționabil Porsche 911 măsoară peste 10 cm înălțime, 35 cm lungime și 16 cm lățime.
  • Cauți cadoul perfect pentru fanii mașinilor clasice? Acest model construibil Porsche 911 este alegerea perfectă! A fost creat special pentru fanii LEGO adulți care apreciază un design încântător.

lego-porsche-10295-a.jpg

Varsta: 18+

Piese: 1458

  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Creator Expert
    • Numar piese
      1458

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.