Luni-Vineri 9-16

LEGO 40499 Sania lui Mos Craciun, 343 piese

ID Produs: 165309


Disponibilitate:
Nu este in stoc

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere LEGO 40499 Sania lui Mos Craciun, 343 piese de la LEGO®

Primește o vizită garantată de la Moș Crăciun! Setul LEGO Sania lui Moș Crăciun (40499) este cadoul perfect de Crăciun care va aduce veselie festivă în toate casele. Copii și adulii vor adora să construiască și să expună sania cu cei 4 reni. Sania este plină de cadouri care includ o chitară, o pereche de schiuri și un ursuleț de pluș. Moșul are o listă cu cine a fost cuminte anul acesta! Copiii își pot provoca prietenii la o vânătoare de comori. Vor descoperi cadourile ascunse de Crăciun?

  • Sania lui Moș Crăciun (40499) va aduce veselie festivă în toate casele. Distractiv de construit și perfect pentru a fi expus, acest cadou de Crăciun îi va încânta cu siguranță pe toți fanii LEGO.
  • Include o minifigurină Moș Crăciun, 4 figurine reni cu șei decorate și detașabile, 8 cadouri împachetate, plus o chitară, o pereche de schiuri și un ursuleț de pluș.
  • Sania lui Moș Crăciun, alături de renii care o trag, măsoară peste 8 cm înălțime, 30 cm lungime și 7 cm lățime.
  • General
    • Varsta
      9+
    • Colectie
      Craciun

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.