Luni-Vineri 9-16

LEGO Star Wars 75313 AT-AT, 6785 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 167751


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


4.299,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 175.15 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere LEGO Star Wars 75313 AT-AT, 6785 piese de la LEGO®

Acesta e AT-AT-ul pe care l-ai așteptat! Noul LEGO Star Wars 75313 AT-AT din colecția epică Ultimate Collector Series este un model de construit cu picioare și cap articulat, tunuri cu recul rciproc, exact ca în film, tunuri rotative, trapă ascunsă în care poți arunca un detonator termal și un cârlig de care îl poți agăța pe Luke Skywalker, exact ca în Bătălia de pe Hoth.

Colosalul AT-AT măsoară peste 60 cm înălțime și se deschide cu ușurință pentru a vedea interiorul. Corpul principal are spațiu pentru 40 de minifigurine LEGO! Da, ai citit bine! Cele 9 minifigurine LEGO incluse în set îi includ și pe Generalul Veers și pe Luke Skywalker. Interiorul include și spațiu pentru 4 speeder bikes (2 sunt incluse în set) și pentru Blasterul E-WEB inclus. Cabina frontală are scaune pentru 2 minifigurine și un post de comandă pentru încă una. O plăcuță UCS completează această piesă de colecție fantastică.

Acest set LEGO Star Wars de colecție este conceput ca un cadou special pentru tine, un alt fan Star Wars sau un constructor LEGO avansat. Include instrucțiuni clare pentru ca tu să te poți bucura de fiecare pas al acestei construcții.

Caracteristici

LEGO Star Wars AT-AT:

  • Construiește și expune primul AT-AT (75313) apărut vreodată în seria LEGO Star Wars Ultimate Collector Series, inspirat din Bătălia de pe Hoth din filmul Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back.
  • Include 9 minifigurine LEGO: Generalul Veers, Luke Skywalker, un comandant Snowtrooper, 4 Snowtrooperi și 2 Piloți de AT-AT - plus o plăcuță cu informații despre model.
  • Acest model epic include cap și picioare articulate, trape care se deschid, tunuri cu recul și unghi ajustabil, și punct de atașare pentru frânghia lui Luke Skywalker.
  • AT-AT-ul are panouri laterale care se pot detașa ușor pentru a dezvălui interiorul. Corpul principal are spațiu suficient pentru 40 de minifigurine LEGO, 4 speeder bikes (2 include) și Blasterul E-WEB inclus.
  • Acest set cu 6785 de piese oferă o construcție complexă și satisfăcătoare și va fi un cadou de necrezut pentru tine, pentru un fan înrăit Star Wars sau un constructor LEGO avansat.
  • Măsoară peste 62 cm înălțime, 69 cm lungime și 24 cm lățime. Alte seturi LEGO vor părea minuscule pe lângă acest colos!
  • Piese 6785
     
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Star Wars

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.