Luni-Vineri 9-16

Lego Creator 10293 Expert - Vizita lui Mos Craciun

PRET SPECIAL
ID Produs: 167813


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


499,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 20.33 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lego Creator 10293 Expert - Vizita lui Mos Craciun de la LEGO®

Dacă visezi la Seara de Crăciun perfectă atunci dă un start magic sezonului festiv cu setul LEGO Vizita lui Moș Crăciun (10293)! Modul perfect de a te relaxa pe cont propriu sau împreună cu familia! Construiește casa de Crăciun și explorează toate detaliile vesele ale acestei construcții, după care expune-o undeva unde va atrage toate privirile!

Descoperă toate ingredientele care fac Seara de Crăciun atât de specială! Șosetele sunt așezate pe șemineu, o farfurie cu prăjituri pentru Moșul și chiar și un loc pentru el la masă! Exteriorul este la fel de detaliat – bradul de Crăciun se aprinde când apeși ușor pe vârful copacului, locul în care așteaptă cadourile, cutia poștală și ramurile de sub acoperișul înzăpezit.

Vizita lui Moș Crăciun face parte din Colecția LEGO Satul de Iarnă, o colecție de modele de construit pentru adulți, perfecte pentru a sărbători sezonul festiv!

Vizita-lui-Mos-Craciun-LEGO-10293-a.jpgVizita-lui-Mos-Craciun-LEGO-10293-b.jpgVizita-lui-Mos-Craciun-LEGO-10293-c.jpgVizita-lui-Mos-Craciun-LEGO-10293-d.jpg

LEGO Creator Expert Vizita lui Mos Craciun:

  • Bucură-te de o construcție magică de Crăciun cu setul LEGO Vizita lui Moș Crăciun (10293). Explorează toate detaliile tradiționale ale vizitei Moșului cu o casă de Crăciun încântătoare, perfectă pentru display.
  • Include 4 minifigurine cu tatăl, mama, fetița și Moș Crăciun, pentru ca tu să poți recrea nenumărate scene plăcute inspirate de seara de Crăciun. Descoperă cum Moș Crăciun coboară prin horn!
  • Găsește toate detaliile festive ale interiorului, cum sunt șosetele de deasupra șemineului, o farfurie cu prăjituri și lapte pentru Moș Crăciun precum și cadouri ascunse prin întreaga casă.
  • Acest model arată uimitor din toate unghiurile, ceea ce îl face perfect ca piesă de display cu ocazia sărbătorilor.
  • Adaugă o strălucire festivă scenei tale de Crăciun. Bradul include o cărămidă luminoasă (cu baterie inclusă) care se aprinde când apeși pe brad.
  • Cauți cadouri de Crăciun speciale? Acest model este perfect pentru fanii LEGO sau oricine dorește să construiască un model excepțional pe care să îl poată admira oricând.
  • Această căsuță de Crăciun măsoară peste 19 cm înălțime, 27 cm lățime și 16 cm lungime. Acoperișul din spate se poate deschide pentru a oferi acces mai ușor la dormitorul de la etaj.

Vizita-lui-Mos-Craciun-LEGO-10293.jpg

Dimensiuni: 19 cm înălțime, 27 cm lățime și 16 cm lungime.

Setul include 4 minifigurine LEGO: tata, mama, fetița și Moș Crăciun.

Include o cărămidă luminoasă (cu baterie inclusă).

 

Varsta: 18+

Piese: 1445

  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Creator Expert

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.