Luni-Vineri 9-16

LEGO DeLorean Back To The Future, 1872 piese

ID Produs: 180230


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

1.105,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 45.06 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere LEGO DeLorean Back To The Future, 1872 piese de la LEGO®

Fani ai filmului Back To The Future, avem ceva foarte special pentru voi: setul LEGO® DeLorean - Back To The Future (10300)! Arată lumii pasiunea ta pentru una dintre cele mai îndrăgite trilogii cinematografice din istorie, construind legendara mașină a timpului în oricare dintre cele 3 variante în care apare de-a lungul filmelor.
Doc Brown şi Marty McFly aveau nevoie de 88 mile pe oră, dar tu nu trebuie să te grăbești deloc construind toate detaliile acestui set - uşile în stil aripă de pescăruș, anvelopele care se rabatează pentru modul de zbor, condensatorul de flux care emite lumină, panoul de bord cu sistemul de control al călătoriei prin timp şi capota care se deschide, plus un Hover Board şi plăcuțele de înmatriculare interschimbabile. Setul include și 2 minifigurine speciale exclusive cu Doc Brown și Marty McFly precum și o placă cu informații perfectă pentru display.

lego_10300_delorean_a.jpglego_10300_delorean_b.jpglego_10300_delorean_c.jpglego_10300_delorean_d.jpg

Caracteristici

LEGO Creator Expert DeLorean Back To The Future:

  • Construiește una dintre cele 3 opțiuni ale mașinii LEGO DeLorean - Back To The Future (10300) așa cum apare ea în fiecare dintre cele 3 filme: varianta 1 cu antena de curent și reacotrul cu plutoniu, versiunea 2 cu Mr. Fusion și mod de zbor sau versiunea 3 cu roți de epocă și placă de circuite.
  • Uși în stil pescăruș care se deschid exact ca în film.
  • Mod de zbor - roțile mașinii pot rabata în jos, capacitorul de flux se poate aprinde cu o cărămidă luminoasă iar capota se poate deschide.
  • Include 2 minifigurine plus accesorii - Marty McFly și Doc Brown, plus un Hover Board și valiza cu plutoniu.
  • Acest model impresionant este creat special pentru adulți și odată construit măsoară peste 12 cm înălțime, 35 cm lungime și 19 cm lățime.
 
18 + ani
Vârsta recomandată
 
1872
Piese
 
LEGO Creator Expert
Tema
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Creator Expert

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.