Luni-Vineri 9-16

Lego Ideas 21337 - Masa Foosball, 2339 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 193654


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


1.199,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 48.85 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lego Ideas 21337 - Masa Foosball, 2339 piese de la LEGO®

Asamblează-ți propria echipă de campioni și dă drumul jocului cu LEGO Ideas Masa Foosball (21337). Plănuiește strategia ca un campion ca să construiești această versiune miniaturală a unui joc retro de Foosball, care include discuri glisante codate cromatic în spatele fiecărei porți pentru a păstra scorul. Setul conține 22 de minifigurine LEGO (11 pentru fiecare echipă care pot fi manevrate la fel ca cele din fotbalul de masa adevărat), cu 44 de fețe diferite și 43 de piese pentru păr, pentru a personaliza modul in care arată fiecare personaj.

Pe fiecare latură se află 5 minifigurine, iar fiecare echipă controlează personajele cu ajutorul a 2 tije. De la copii până la străbunici, oricine se poate distra si juca. Așează minifigurinele neparticipante la joc în tribuna construibilă și echipează-le cu steaguri ca să creeze o atmosferă fantastică.

Află despre alte seturi pentru adulți de top din colecție, cu modele impresionante, atent realizate. Oricare ar fi pasiunea ta, există oricând un proiect de construit care te așteaptă.

21337-300-a.jpg21337-300-b.jpg21337-300-c.jpg21337-300-d.jpg
  • Model destinat jocului LEGO Ideas Masa Foosball (21337) – Împărtășește-ți pasiunea pentru sport cu prietenii și familia în timp ce construiești și te joci cu aceast model LEGO Ideas a unui joc de Foosball.
  • Personalizează-ți echipa – Setul include 22 de minifigurine LEGO (11 pentru fiecare echipă), cu o selecție de 44 de fețe diferite și 43 de piese pentru păr, pentru a diversifica jucătorii.
  • Conceput pentru joacă și competiție – Terenul de joc are câte 2 tije pentru fiecare echipă: o tijă pentru portar și 2 fundași și o tijă pentru 2 atacanți. Păstrează scorul cu discurile glisante codate cromatic de deasupra fiecărei porți.
  • Construiește atmosfera – Așează tribuna lângă masă și așează  minifigurinele neparticipante la joc, pe post de fani. Accesoriile includ 2 mingi de fotbal, un trofeu și steaguri.
  • Articol fotbalistic de colecție – Acest model Masă Foosball cu 2.339 de piese măsoară peste 15 cm în înălțime, 41 cm în lățime și 29 cm în adâncime.
  • O idee de cadou nostalgic pentru adulți – Dăruiește acest set retro LEGO Ideas de ziua de naștere, de sărbători sau pentru orice ocazie pasionaților de fotbal, fanilor sportului și oricui îndrăgește activitățile de grup
  • Ghid pas cu pas – Un ghid ilustrat care include o prezentare a fanului designer și designerii LEGO ai setului, precum și instrucțiuni clare pentru ca inclusiv cei care nu au mai construit până acum LEGO să se bucure de experiența de construcție.

21337-600-e.jpg


18 + ani
Vârsta recomandată
 

2339
Piese
 

LEGO Ideas
Tema
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Ideas

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.