Luni-Vineri 9-16

Piscina gonflabila 122 x 25 cm Bestway MY17891

ID Produs: 182541


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii pentru plaja si nisip

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Piscina gonflabila 122 x 25 cm Bestway MY17891 de la Bestway

Jocul in apa este una dintre activitatile preferate ale copiilor. Ei apreciaza farmecul sau mai ales in zilele calduroase, de vara. Piscina gonflabila este realizata dintr-un material vinil rezistent la daune.

Elasticitatea sa absoarbe socurile si astfel reduce riscul de perforare. O piscina gonflabila pentru copii poate fi gata pentru joaca in doar cateva minute.

Ventilele cu eliberare rapida permit umflarea usoara. Dupa ce ati stabilit piscina pe o suprafata uniforma si moale, este suficient sa o umpleti cu apa si copiii pot incepe sa se joace imediat.

Dupa pliere, piscina nu ocupa mult spatiu si este usoara, astfel incat poate fi luata in calatorii. Piscina este potrivita si pentru plaja, unde poate oferi un loc sigur pentru copiii mai mici pentru a se juca. Amprenta colorata atrage atentia copiilor si ii incurajeaza sa se joace in apa. Copiii care folosesc piscina trebuie sa fie supravegheati unui adult.

SPECIFICATII

varsta: de la 2 ani

dimensiuni dupa umflare (lungime / latime / inaltime) 122x25 cm

greutate: 0.77 kg

capacitate 140 l

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.