Luni-Vineri 9-16

Laptop 2 in 1 ASUS Zenbook 14 Flip OLED UP5401EA cu procesor Intel® Core™ i7-1165G7, 14", 2.8K, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xᵉ Graphics, Windows 11 Pro, Pine Grey



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Laptop / Notebook

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Laptop 2 in 1 ASUS Zenbook 14 Flip OLED UP5401EA cu procesor Intel® Core™ i7-1165G7, 14", 2.8K, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xᵉ Graphics, Windows 11 Pro, Pine Grey de la Asus

O viziune de geniu

Adauga o nota de stralucire vietii tale cu Zenbook 14 Flip OLED, laptopul subtire, usor si ultra-versatil, cu un ecran tactil superb  OLED HDR care iti ofera cele mai profunde nuante de negru si cele mai vii culori. Alimentat de cele mai noi procesoare Intel® Core™ de a 11-a generatie, Zenbook 14 Flip OLED se bucura de tehnologia ASUS Intelligent Performance care activeaza cele mai bune performante. Balamaua Ergolift 360°, proiectata cu precizie, iti permite sa muncesti sau sa te joci in orice mod doresti - laptop, stand, cort, tableta, sau orice altceva intre. Pentru un input creativ natural, ecranul tactil ofera suport pentru stilou cu pana la 4096 niveluri de presiune. Cu Zenbook 14 Flip OLED, productivitatea ta poate iesi in evidenta, oriunde.

 

Reda viata in culori vii

 

Totul prinde viata pe incredibilul ecran tactil  OLED HDR  de pe Zenbook 14 Flip OLED1, care are un raport 16:10 pentru a-ti oferi un spatiu de lucru mai mare decat un afisaj standard 16:9. Are o acoperire 100% a gamei de culori DCI-P3, standard cinematografic, si este validat PANTONE® pentru acuratete a culorilor. Tehnologia OLED iti ofera nuante profunde de negru, pentru un realism imbunatatit, si iti protejeaza ochii impotriva emisiilor de lumina albastra, fiind certificat TÜV Rheinland.

 


 

Culori extraordinar de realiste

Afisajele OLED pentru laptopuri de la ASUS ofera cea mai ridicata calitate posibila a culorilor. Acestea reproduc culorile cu o precizie si un nivel de realism extraordinare pentru a iti permite sa te bucuri de imagini la o calitate profesionista, facandu-le solutia perfecta pentru profesionistii din segmentul creativ sau pentru oricine isi doreste sa beneficieze de ce mai buna fidelitate a culorilor. Afisajele OLED, datorita naturii specifice a compusilor emitatori de lumina organici, poate reduce emisiile de lumina albastra daunatoare cu pana la 70% comparativ cu afisajele LCD, reducand nivelul de stress asupra ochilor si riscul de a suferi eventuale deteriorari ale retinei.

 

5 motive pentru a alege laptopurile ASUS OLED

 

Cea mai buna gama de culori - 100% acoperire spectru DCI-P3

 

Afisaje vii pentru creativitate precisa, lucrul in culori si divertisment vizual vibrant.

   

70% reducere a luminii albastre daunatoare ochilor

 

Oferind niveluri reduse de lumina albastra daunatoare ochilor, ecranele OLED iti protejeaza mai bine ochii si iti permit sa te bucuri de o calitate mai buna a somnului.

   

Imagini mai clare la toate nivelurile de luminozitate

 

Culori puternice chiar si la niveluri reduse de luminozitate — intotdeauna extraordinare.

   

DisplayHDR™ 500 True Black

 

Nuantele de negru foarte profund iti permit sa vizualizezi detalii nevazute pana in acel moment in scenele intunecate din filme.

   

0.2 ms - cel mai bun timp de raspuns de pe orice laptop

 

Scene de actiune de o claritate foarte buna in filme si in jocuri, cu un scroll fluid al textelor.

 

 Cele mai bune culori de nivel profesionist

Laptopurile ASUS OLED ofera imagini exceptional de detaliate si realiste, cu o acoperire de culori de nivel cinematografic, de 100% din spectrul DCI-P3. Astfel, culorile reproduse pe ecranul laptopului sunt mai puternice si mai realiste: este solutia ideala pentru proiecte cu o intensitate ridicata a culorilor, imbunatatind in acelasi timp orice fel de continut.

 

 

Laptopurile ASUS OLED mentin o acoperire de 100% a gamei DCI-P3, atat la niveluri crescute, cat si la niveluri joase de luminozitate, in timp ce, pe laptopurile standard LCD, acoperirea gamei de culori se reduce dramatic la niveluri scazute de luminozitate. La o luminozitate de 16 G, laptopurile LCD au o acoperire de numai 11% a gamei DCI-P3, in timp ce laptopurile ASUS OLED mentin acoperirea de 100% a gamei DCI-P3.

 

 

70% reducere a emisiilor de lumina albastra pentru protectia ochilor

Este cunoscut faptul ca lumina albastra poate produce un nivel ridicat de disconfort vizual si poate afecta calitatea somnului. Cu toate acestea, datorita naturii specifice a materialelor organice speciale utilizate pentru iluminare intr-un afisaj OLED, laptopurile ASUS cu afisaje OLED emit cu 70% mai putina lumina albastra daunatoare2, fiind in acelasi timp certificate TÜV Rheinland si SGS. Si mai important, spre deosebire de filtrele de lumina albastra traditionale, modificarea spectrului nu afecteaza absolut deloc acuratetea culorilor.

 

 

Protectia ochilor, chiar mai importanta pentru copii

Deoarece ochii copiilor nu sunt dezvoltati complet, avand o cornee si un cristalin mult mai transparente, lumina albastra daunatoare poate penetra ochii cu mai mare usurinta si poate cauza potentiala imbatranire prematura a retinei.

 

Mai putina lumina albastra, protectie mai buna a ochilor

Studii de cercetare au demonstrat faptul ca, in cazul ochilor unui copil de 5 ani, aproximativ 60% din emisiile de lumina albastra receptionate trec prin retina, comparativ cu doar in jur de 20% in cazul unui adult de 60 de ani. Cu ajutorul afisajelor OLED de la ASUS, nivelurile de lumina albastra sunt reduse semnificativ, oferind astfel un nivel de protectie net superior pentru ochii copiilor.

 

OLED are un volum coloristic de 1.6x mai mare in comparatie cu LCD

In cazul afisajelor LCD conventionale, detaliile si calitatea culorilor scad dramatic pe masura ce luminozitatea este redusa. Cu toate acestea, laptopurile ASUS OLED ofera un nivel foarte ridicat al detaliilor la niveluri reduse de luminozitate, datorita nivelului ridicat de contrast si al abilitatii de a acoperi o gama extinsa de culori. Cand calculam volumul 3D al culorii — care adauga iluminare gamei de culori 2D — afisajele ASUS OLED au cu aproximativ 60% mai mult volum al culorii, oferind performante mai bune ale culorii, la orice nivel de luminozitate.

 

OLED are o luminozitate perceputa mai mare

Laptopurile ASUS OLED pot mentine o reproducere buna a culorilor la orice nivel de luminozitate, astfel incat sa poti ajusta cu usurinta luminozitatea care se potriveste mediului tau de lucru, bucurandu-te in acelasi timp de culori incredibil de vii. De exemplu, intr-o camera iluminata de obicei la 100 de lucsi, ai nevoie de 177 niti de luminozitate la un display OLED pentru a produce aceeasi imagine clara ca la 400 niti luminozitate pe un display LCD. Cu nivelurile mai scazute de luminozitate de pe ecranele OLED, va fi emisa si mai putina lumina albastra daunatoare.

 

Negru profund: Vezi absolut tot

Laptopurile ASUS cu afisaje OLED ofera o reproducere perfecta a tuturor nuantelor de negru. Un pixel OLED este format din trei sub-pixeli, fiecare beneficiind de propriul sistem de iluminare auto-generata: un afisaj Full HD (1920 x 1080) incorporeaza 2,073,600 pixeli, sau 6,220,800 sub-pixeli auto-iluminati, comparativ cu doar cateva duzini de sisteme de iluminare spate LED in cazul unui afisaj LCD. La afisarea nuantelor de negru pe un ecran OLED, pixelul este pur si simplu oprit, pentru a produce cele mai profunde nuante de negru posibile. Aceasta face posibila obtinerea unor imagini deosebit de clare chiar si in cele mai intunecate scene. Vei fi surprins sa vezi cate detalii vei putea sa identifici in filmele tale favorite!

 

Cel mai rapid timp de raspuns la un laptop

Afisajele ASUS OLED dispun de un timp de raspuns de 0.2 ms – cel mai ridicat obtinut in cazul unui sistem laptop, si de 50x mai rapid decat afisajele standard pentru LCD-uri laptop. De fapt, in realitate, majoritatea afisajelor LCD pentru laptopuri ofera un timp de raspuns intre 10 si 25 de ms. Aceasta viteza ridicata asigura cursivitate ridicata in scene de actiune rapide, jocuri cu nivel de latenta redus si detalii subtile, cum ar claritate superioara la navigarea rapida prin text.


Performante superbe pe toate planurile

Alimentat de cele mai noi procesoare Intel® Core™ de a 11-a generatie, pana la 16 GB RAM si grafici integrate Intel Iris Xe, Zenbook 14 Flip OLED ofera performante superbe pe toate planurile, pentru un multitasking lin si productivitate fara efort. Solutia de stocare ultra-rapida PCIe® 4.0 x4 SSD si solutia Intel WiFi 6 (802.11ax) inseamna ca nici nu va trebui sa astepti pentru aplicatii sau pentru site-uri sa se incarce! Tehnologia termica ASUS IceCool Plus maximizeaza performantele din acest laptop subtire si usor, cu posibilitatea de a alege din MyAsus dintre trei profiluri de performanta a ventilatoarelor.
 

 

 

Crestere a performantelor cu pana la 70%!

Tehnologia ASUS Intelligent Performance reprezinta un design termic ultra-eficient si o solutie de economisire a energiei. Foloseste algoritmi exclusivi ASUS, combinati cu intre cinci si noua senzori inteligenti, un design aerodinamic al ventilatorului IceBlades si o sursa de alimentare de 100 de wati, pentru a creste in mod inteligent performanta procesorului cu o stabilitate imbunatatita, permitand in acelasi timp o durata de viata a bateriei pe tot parcursul zilei si un laptop mai silentios si mai rece. Cu Tehnologia ASUS Intelligent Performance, laptopul tau ar putea functiona la cele mai inalte performante atata timp cat ai nevoie.

   

Elibereaza posibilitatile

Utilizand Tehnologia ASUS de Accelerare Inteligenta a Performantelor in Modul Performanta, Zenbook 14 Flip OLED poate beneficia de performante accelerate cu pana la 70% comparativ cu cele standard8,9,10. Chiar si in Modul Echilibrat (activat standard), performantele pot fi cu pana la 60% mai bune!8,9

   

Vezi extraordinarele imbunatatiri ale performantelor!

Vezi cat de mult poate Modul Performanta sa accelereze performantele celor mai comune aplicatii — astfel incat vei putea sa-ti termini chiar mai rapid toate sarcinile de

   

Cum sa activezi accelerarea performantelor cu 70%

Tehnologia ASUS Intelligent Performance ofera modurile Silentios, Echilibrat si Performanta. Poti schimba cu usurinta modul activ prin apasarea combinatiei de taste rapide Fn + F


 Ventilatoare aerodinamice IceBlades pentru racire accelerata

Zenbook 14 Flip OLED ofera un nivel exceptional de disipare a caldurii cu ajutorul conductelor imbunatatite, de 8 mm si 6 mm, si doua noi ventilatoare IceBlades, care accelereaza intr-o maniera eficienta transferul de caldura. Ventilatoarele IceBlades cu 87 si cu 83 de lamele si axul central al acestora sunt fabricate dintr-un polimer de cristal lichid care le permite sa fie mai usoare si mai subtiri decat ventilatoarele obisnuite. Fiecare ventilator IceBlades dispune de un design aerodinamic cu o curbura 3D, permitandu-i sa genereze un flux de aer superior si un nivel redus de zgomot. In plus, ventilatoarele IceBlades folosesc de asemenea rulmenti cu lichid presurizat, ce poate atinge un nivel mai bun de reducere a vibratiilor si zgomotului in timpul functionarii, comparativ cu ventilatoarele obisnuite.
 

 

Ajustat cu tehnologia ASUS WiFi Master Premium

ASUS ofera o gama completa de solutii de conectivitate wireless. WiFi 6 din Zenbook 14 Flip OLED iti permite sa incarci continut online intr-o clipita si este imbunatatit si mai mult de tehnologia ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi Stabilizer si ASUS WiFi SmartConnect. Pentru o stabilitate solida in conexiunile WiFi, stabilizatorul WiFi filtreaza interferentele wireless, astfel incat sa te bucuri intotdeauna de cele mai rapide viteze posibile. WiFi SmartConnect selecteaza automat cea mai buna sursa WiFi, astfel incat Zenbook 14 Flip OLED se conecteaza perfect la cel mai bun semnal WiFi si la hotspoturile mobile cunoscute.

 

 

Versatil, rapid si sigur

Zenbook 14 Flip OLED are toate performantele si versatilitatea de care ai nevoie pentru a fi pe deplin productiv si creativ, oriunde ai merge. Este proiectat si pentru a-ti oferi liniste, gratie setarilor convenabile de confidentialitate si a functiilor de securitate.
 

Imagini realistice care iti taie respiratia

Bucura-te de detalile ultra-realistice si de culorile vii din videoclipuri pe superbul ecran NanoEdge OLED HDR. Cu 10096 acoperire a gamei de culori DC-P3 si validat PANTONE pentru acuratetea culorilor, ecranul este o adevarata rasplata pentru ochi tai.

   

Ultra-portabil si ultra-versatil

Indiferent de sarcina la indemana si indiferent de locul unde te afl, balamaua ErgoLift 360' de pe Zenbook 14 Flip OLED face sistemul ultra-versatil si ultra- portabil. Foloseste-l in modul laptop, cort, stand, tableta - sau orice altceva intre.

   

Sigur si privat, in mod convenabil

Zenbook 14 Flip OLED este securizat cu functili convenabile, precum autentificarea rapida prin amprenta sau tastele functionale dedicate pentru a porni si a opri repede camera web

   

Performante portabile

Treci cu usurinta prin orice sarcina cu ajutorul procesorului puternic Intel Core de a 11-a generatle, a graficilor Iris Xe, a tehnologiel ASUS Intelligent Performance si a solutiei ultrarapide WiIFI 6.

 
Versatil, oriunde

Cantarind numai 1.4 kg si cu o grosime de numai 15.9 mm, Zenbook 14 Flip OLED este incredibil de portabil si de versatil. Iar gama completa de porturi I/O ports iti permite sa te conectezi la orice, oriunde te-ai afla.

 

 

Design atent proiectat

Am imbunatatit si mai mult experienta de utilizare a lui Zenbook 14 Flip OLED, cu unele caracteristici de design utile. Exista si o autentificare sigura cu amprenta, cu un senzor la indemana pe butonul de alimentare.

Zenbook 14 Flip OLED are un senzor de amprenta incorporat in butonul de pornire, pentru autentificare rapida si securizata printr-o singura atingere, cu Windows Hello.

 

 

Conexiuni convenabile

Zenbook 14 Flip OLED ofera toate tipurile de porturi I/O de care ai avea nevoie pentru o conectivitate rapida la dispozitivele si perifericele tale. Portul de ultima generatie Thunderbolt™ 4 USB-C® suporta incarcarea rapida, conectarea de monitoare externe 4K UHD si transfer de date de pana la 40 Gbps. Exista si un port HDMI si unul USB 3.2 Gen 2 Type-A , alaturi de un cititor de carduri microSD. Comunicatiile si partea audio sunt suportate de un Audio jack complex.

 

 

Incarcare rapida USB-C®: Ofera putere oricand, oriunde

Suportul de incarcare rapida prin USB-C® inseamna ca laptopul tau Zenbook 14 Flip OLED poate fi utilizat cu o gama larga de incarcatoare USB-C standard de 5-20V. Te poti bucura de incarcare ultrarapida cu orice incarcator certificat PD (Power Delivery), inclusiv adaptorul de incarcare rapida de 100 de wati furnizat impreuna cu Zenbook 14 Flip OLED sau iti poti incarca dispozitivul din mers cu incarcatoare de linii aeriene, incarcatoare portabile sau baterii externe!

 



Solutia ultra-rapida Thunderbolt™ 4

Cele doua porturi Thunderbolt™ 4 USB-C® de pe Zenbook 14 Flip OLED iti ofera versatilitate de neegalat cu viteze ultra-rapide. Acestea accepta livrarea de energie USB-C si ofera viteze de transfer de date de pana la 40 Gbps15, pentru perifericele de inalta performanta. Combinat cu porturile USB-C Thunderbolt 4 si portul HDMI, Zenbook 14 Flip OLED poate suporta maximum patru afisaje.

 

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu AI

Cresterea nevoii de munca de la distanta si a conferintelor video, ne-a facut sa implementam tehnologia ASUS de anulare a zgomotului cu AI, pentru a asigura cea mai buna experienta. Tehnologia ASUS de anulare a zgomotului cu AI foloseste invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. In modul Multi-prezentatori, functia ClearVoice Mic din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental si normaliza toate vocile individuale din diferite pozitii, pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta in grup. Functia ClearVoice Speaker filtreaza toate zgomotele ambientale, in afara de vorbirea umana - asa ca vei putea auzi ceea ce spun toti ceilalti.

 

Sunet puternic si imersiv

Pentru o calitate audio fara rival, Zenbook 14 Flip OLED are un sistem audio surround certificat de expertii de la Harman Kardon. Acesta ofera un sunet puternic si imersiv, cu o claritate de cristal, oferindu-ti experiente de divertisment si de comunicatii imersive.
 

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

PROCESOR

Producator procesor Intel®
Tip procesor i7
Model procesor 1165G7
Arhitectura Tiger Lake
Numar nuclee 4
Frecventa nominala 2.8 GHz
Frecventa Turbo Boost 4.7 GHz
Cache 12288 KB
Tehnologie procesor 10 nm
Procesor grafic integrat Intel® Iris™ Xe Graphics

AFISARE

Diagonala display 14 inch
Format display 2.8K
Tehnologie display OLED
Rata de refresh 90 Hz
Luminozitate 550 niti
Finisaj display Glossy
Touchscreen Da
Rezolutie 2880 x 1800

MEMORIE

Capacitate memorie 16 GB
Tip memorie LPDDR4X
Memorie integrata 16384 MB

HARD DISK

Tip stocare SSD
Capacitate SSD 512 GB
Interfata SSD PCI Express M.2

PLACA VIDEO

Tip placa video Integrata
Chipset video Intel Iris Xe

MULTIMEDIA

Unitate optica Nu
Camera WEB HD
Audio Difuzoare stereo Microfon
Tehnologii audio Harman Kardon
Producator difuzoare Harman Kardon

CONECTIVITATE & PORTURI

Porturi 1 x Audio Out/Microfon 1 x HDMI 2.0 1 x USB 3.2 Type A Gen 2 2 x Thunderbolt v4
Cititor de carduri Micro SD
Wireless 802.11 ax 2x2
Versiune Bluetooth 5.0

SOFTWARE

Sistem de operare Windows 11 Pro

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma producator ASUS ZenBook 14
Design Convertibil
Tastatura numerica Da
Greutate 1.4 Kg
Dimensiuni (W x H x D) 311 x 15.9 x 223 mm
Limba tastatura Tastatura internationala
Securitate Cititor amprenta TPM (Firmware TPM)
Material Aluminiu
Accesorii incluse Stylus Pen Adaptor 100W Sleeve Adaptor USB-A la RJ-45
Caracteristici cheie Camera web Tastatura iluminata Touchpad care accepta gesturi de atingeri multiple Cititor de amprente Baterie 3 celule - 63Wh DCI-P3: 100% HDR 500 True Black
Culoare Pine Grey

 

  • Tip Notebook
    • Categorie
      2in1
  • Display
    • Diagonala
      14 inch
    • Rezolutie
      2880 x 1800
    • Format
      2.8K
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Familie
      Intel® Core™ i7
  • Memorie
    • Capacitate memorie
      16 GB
  • Stocare
    • Solid State Disk
      Da
    • Capacitate SSD
      512 GB
  • Placa Video
    • Placa video
      Integrata
    • Producator chipset
      Intel
  • Unitate Optica
    • Unitate optica
      Nu
  • Dimensiuni Fizice
    • Greutate
      1.4 kg
  • Software
    • Sistem de operare
      Windows 11 Pro
  • Multimedia
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Diverse
    • Culoare
      Gri

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.