Luni-Vineri 9-16

Husa de scaun pentru masaj Shiatsu cu incalzire, BMSC-5000H-EU, HoMedics, 14 programe, Gri

ID Produs: 47372

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masaj

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Husa de scaun pentru masaj Shiatsu cu incalzire, BMSC-5000H-EU, HoMedics, 14 programe, Gri de la Homedics

Husa de scaun pentru masaj Shiatsu cu incalzire, BMSC-5000H-EU, HoMedics, 14 programe, Gri

 

Butonul Pornire/Oprire - Pentru a porni unitatea, apasati butonul pornire/ oprire (power). Indicatorul LED se va aprinde si va confirma selectia. Pentru a opri unitatea, apasati butonul din nou.Indicatorul LED va clipi, iar mecanismul de masaj al spatelui se intoarce in punctul cel mai de jos si apoi se va opri.

Butonul DEMO - Privind trasaturile aparatului de masaj, apasati butonul Demo. Unitatea va trece scurt prin fiecare functie. Odata finalizata, unitatea se inchide automat. Lumina LED va clipi pentru a indica functiile active.

Masaj Shiatsu - Shiatsu este un masaj circular profund.
Programele Shiatsu - Alegeti din 3 programe presetate in care masajul Shiatsu se muta in sus si in jos intr-o anumita zona a spatelui. Pentru a selecta un program, doar apasati butonul si LED-ul se va aprinde. Pentru a deselecta, apasati din nou butonul sau apasati alt buton.

Spot Shiatsu - Cand unitatea este in masaj Shiatsu, apasati orice buton pentru a opri si concentra actiunea Shiatsu intr-un loc. Odata ce unitatea functioneaza in Spot Shiatsu, puteti regla pozitia mecanismului tinand apasat orice buton pana cand ajungeti in pozitia dorita.

Masaj cu vibratii - Adauga masaj cu vibratii revigorant partii superioare a picioarelor / coapselor.

Caldura - Pentru caldura calmanta in timpul masajului, doar apasati butonul caldura si se va aprinde lumina LED rosie corespunzatoare. Pentru a deselecta, apasati din nou butonul si se va stinge lumina LED rosie corespunzatoare. Pentru siguranta dvs, nu poate fi pornita caldura daca nu este selectat masajul.

Reglarea latimii - Cand unitatea este in Masaj rotitor pentru spate, apasati acest buton pentru a regla distanta sau latimea dintre capetele de masaj. Cu fiecare apasare, capetele de masaj se vor muta in urmatoarea pozitie disponibila.

Masaj Rotitor - Rotirea este ca si cum doua maini sau degete mari lucreaza in sus si in jos pe spatele dvs. Alegeti din 3 programe presetate in care Masajul rotitor se muta in sus si in jos intr-o anumita zona a spatelui. Pentru a selecta un program, doar apasati butonul si LED-ul se va aprinde. Pentru a deselecta, apasati din nou butonul sau apasati alt buton.

Potrivire Perfecta - Pentru a personaliza masajul pentru inaltimea dvs, apasati butonul ”Potrivire perfecta” la cea mai inalta pozitie dorita. Capetele de masaj nu vor trece mai sus de acea pozitie pe durata masajului. Pentru a deselecta Potrivirea perfecta, apasati a doua oara butonul ”Potrivire perfecta”. Masajul se va intoarce la traseul sau complet.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Spate Talie Fese
Tip Electric Mecanic
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Masaj
Functii Vibromasaj Caldura
Culoare Gri
Continut pachet 1 x Husa de scaun pentru masaj

CARACTERISTICI TEHNICE

Numar programe 14

DIMENSIUNI

Lungime 48 cm
Latime 22 cm
Inaltime 84 cm
Greutate 9.18 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.