Luni-Vineri 9-16

Masina de spalat rufe Bosch WGG25400BY, 10 kg, 1400 rpm, EcoSilence Drive, Super Quick 30, Functie reincarcare, Alb

ID Produs: 164442

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:
Nu este in stoc

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masina de spalat rufe

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Masina de spalat rufe Bosch WGG25400BY, 10 kg, 1400 rpm, EcoSilence Drive, Super Quick 30, Functie reincarcare, Alb de la BOSCH

  • AntiPete: pentru îndepărtarea eficientă a celor mai comune 4 tipuri de pete.
  • SpeedPerfect: perfect curat, cu până la 65% economie de timp.
  • EcoSilence Drive™: motor BLDC extrem de silențios cu eficiență energetică ridicată și 10 ani garantie.
  • VarioDrum: pentru spălarea eficientă și protecția țesăturilor datorită structurii speciale a tamburului.
  • ActiveWater™ Plus: consum redus de apă și economie de bani datorită sistemului inteligent de control al apei cu detectarea încărcăturii în trepte multiple
Anti-Pete

Cu sistemul Anti-Pete, mașina de spălat rufe cu uscător reglează automat temperatura, mișcarea tamburului și timpul de înmuiere și îndepărtează automant patru dintre cele mai dificile pete. Este modalitatea perfectă de a îndepărta petele de unt sau ulei, iarbă, vin roșu și sânge.

 

Garanție EcoSilence Drive™

Nu lăsa mașina de spălat să te deranjeze în timpul cinei. Sistemul EcoSilence Drive™ de la Bosch este atât de silențios, încât uneori s-ar putea să uiți că mașina este pornită. Motorul fără perii, eficient din punct de vedere energetic, este silențios în funcționare, are o durată de viață deosebit de lungă și este însoțit de o garanție de 10 ani.

 

SpeedPerfect

Timpul e deosebit de important pentru noi toți. De aceea, am creat mașinile de spălat cu SpeedPerfect care reduc timpul de spălare cu până la 65%*, fără a compromite rezultatele. SpeedPerfect poate fi utilizat în combinație cu majoritatea programelor și cu toate tipurile de încărcătură și de țesături. În plus, poți selecta programul Mix împreună cu SpeedPerfect și poți spăla temeinic până la 4 kilograme de rufe în doar 46 de minute.

 

VarioDrum

Hainele şi articolele tale delicate sau preferate se pot deteriora prin spălarea repetată. Structura sistemului unic brevetat VarioDrum, spală delicat şi eficient orice tip de articole vestimentare, distribuind apa uniform fără a le micşora, şifona sau deteriora . În funcţie de programul selectat, designul în formă de picătură şi paletele asimetrice rotesc uşor rufele tale în centru, indiferent de direcţia de rotire. Acest lucru nu asigură numai o spălare intensivă pentru articolele cu un grad ridicat de murdărie, ci şi o spălare eficientă și rapidă a întregii încărcături de rufe. Asigură garderobei tale un tratament profesional de spălare.

 

ActiveWater Plus

Mașina de spălat Bosch vă poate economisi multă apă și eforturi. Tehnologia ActiveWater Plus oferă rezultate perfecte, mașina utilizând pentru fiecare spălare doar volumul necesar de apă , chiar și pentru o cantitate mică de rufe. Senzorii încorporaţi reglează automat consumul de apă în funcție de tipul de ţesătură și de cantitatea de rufe.

 

 

 

Funcția de reîncărcare

Ai uitat să adăugi o șosetă sau un tricou rătăcit? Nici o problemă! Funcția de reîncărcare îți permite să adăugi sau să scoți cu ușurință haine în timpul ciclurilor de spălare*. Trebuie doar să apeși butonul Reload și să deschizi ușa, apoi adaugi articolele uitate și continui spălarea. *Ca o măsură de siguranță, nu poți utiliza funcția de reîncărcare dacă spuma este mai fierbinte de 50°C sau dacă nivelul apei este prea ridicat.

 

DrumClean cu Reminder

După 20 de cicluri de funcționare sub 40 ° C, mașina de spălat / mașina de spălat cu uscător îți va reaminti automat să cureți tamburul utilizând programul special de curățare.

 

Pereți laterali AntiVibration

Noul design al pereților laterali nu este numai atractiv: sistemul asigură mai multă stabilitate și reduce vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelul de zgomot, făcând mașinile de spălat rufe foarte silențioase, chiar și în timpul ciclului de centrifugare.

 

 

 

 

 

Funcția TimeDelay

Pur și simplu amânați începerea ciclului de spălare pentru a vă pregăti rufele atunci când aveți nevoie. Dacă te duci la culcare, poți pur și simplu să întârzii ora de început pentru a le pregăti dimineața.

Tip incarcare

Frontala

Tip afisaj

LED

Viteza de centrifugare (rpm)

1400

Capacitate de incarcare (kg)

10

Clasa de eficienta energetica

C

Programe
Programe

Bumbac Easy Care Delicate/M?tase Lâna/Sp?lare manual? DrumClean (cu reminder) Jeans/ Culori închise Evacuare/Centrifugare Rapid/Mix Sport Cl?tire Pilot? Super rapid 30'/15'

Detalii tehnice
Dimensiuni (cm)

84.5 x 59.7 x 58.8

Culoare

Alb

Greutate neta

74.5 kg

  • General
    • Tip produs
      Automata
    • Tip incarcare
      Frontala
    • Viteza centrifugare
      1400 rpm
    • Capacitate incarcare
      10 kg
    • Clasa energetica
      A+++
    • Slim
      Nu
    • Culoare
      Alb
  • Functii speciale
    • Programare intarziata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.