Luni-Vineri 9-16

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SGV4HTX31E, ExtraDry, AquaStop, EcoSilence Drive, 12 seturi, 6 programe, Clasa E

PRET SPECIAL
ID Produs: 167747


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


PRP: 2.699,00 lei

2.499,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +215,92 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +377,86 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 101.81 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Bosch SGV4HTX31E, ExtraDry, AquaStop, EcoSilence Drive, 12 seturi, 6 programe, Clasa E de la BOSCH

Un singur rezultat: perfectiune.Vasele din plastic curatate in masinile de spalat vase raman deseori ude dupa finalizarea spalarii. Din acest motiv, masinile de spalat Bosch ofera optiunea ExtraDry. Aceasta optiune mareste temperatura in timpul clatirii finale si extinde durata de uscare. Astfel, chiar si vasele din plastic precum biberoanele sau vasele pentru picnic ies perfect curate si uscate complet.

Cosul Vario pentru tacamuri

Cosul Vario pentru tacamuri poate fi asezat usor in cosul inferior si asigura spatiu suplimentar pentru tacamuri. Acesta este inclus ca standard in toate masinile de spalat vase fara VarioDrawer.

Tehnologie ActiveWater: mai putina apa, mai putina energie, mai multa performanta.

Aceasta tehnologie inovatoare de spalare maximizeaza eficienta si contribuie la protectia mediului prin consum redus de apa si energie, oferind rezultate excelente de curatare. Apa si energia sunt economisite prin distributia tintita a apei, tehnologia optimizata de filtrare, incalzirea mai rapida si performantele mai ridicate ale pompei pentru cresterea circulatiei apei.

DosageAssist asigura rezultate optime datorita dizolvarii eficiente a tabletelor de curatare.

DosageAssist asigura rezultate optime de curatare si o spalare mai silentioasa. Detergentul iese din distribuitorul de detergent intr-un sertar special, pe cosul superior, unde este dizolvat complet.

Programe automate

Consumul de apa, temperatura apei si timpul de clatire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de murdarire, asigurand cele mai bune rezultate si economisind, in acelasi timp, apa si energie.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip incastrare Incorporabil
Slim Nu
Numar programe 6
Culoare Alb
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Integrat

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Auto
Functii Asistare dozaj detergent

ENERGIE & PERFORMANTA

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Eficienta la condensare Clasa E
Nivel zgomot 46 dB
Consum de energie/ciclu de spalare 0.92 kWh
Consum de apa/ciclu de spalare 9.5 l

DIMENSIUNI

Inaltime 81.5 cm
Latime 59.8 cm
Adancime 55 cm
  • General
    • Capacitate
      12 seturi
    • Numar programe
      6
    • Culoare
      Alb
    • Latime
      60 cm
    • Incorporabila
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.