Luni-Vineri 9-16

Unealta multifunctionala (Multi-Tasker) SKIL F0151475AA, 250W, 22000 miscari/min



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

279,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +28,00 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +42,00 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 11.41 lei/luna

Descriere Unealta multifunctionala (Multi-Tasker) SKIL F0151475AA, 250W, 22000 miscari/min de la Skil

Șlefuire, debitare, tăiere şi multe altele cu o singură unealtă

SKIL 1475 „Multi-Tasker“ dispune de un motor de 250 W și este o unealtă extrem de multilaterală. Prin schimbarea accesoriilor livrate, puteţi folosi această unealtă versatilă pentru o gamă largă de lucrări de bricolaj, ca de exemplu şlefuire, tăiere, decupare, polizare şi răzuire. Unealta multifuncţională este compatibilă cu accesoriile „Starlock“ de bază, disponibile la scară largă şi cu accesoriile „OIS“, deci puteţi găsi cu uşurinţă accesoriul potrivit pentru lucrarea Dvs. Turaţia variabilă reglabilă facilitează potrivirea regimului de viteză cu lucrarea dată. Această unealtă este livrată împreună cu două pânze de ferăstrău, o bază de şlefuire din Velcro, 6 foi de şlefuit şi un adaptor pentru racordarea aspiratorului în timpul şlefuirii.

 

Capacitate multilaterală extraordinară

SKIL 1475 „Multi-Tasker“ oferă capacitate multilaterală extraordinară; puteți folosi această unealtă pentru numeroase aplicații în casă și în jurul casei. Fie că scurtați o placă de podea laminată, fie că executați o decupare pentru instalarea unei prize electrice sau șlefuiți rama unei ferestre, înainte de-a vopsi: puteți efectua fiecare lucrare în mod rapid și simplu, cu ajutorul numeroaselor accesorii disponibile pe piață. Mulţumită mişcării sale oscilatorii – de vibraţie – această unealtă este practică pentru tăiere şi decupare precisă, în locuri cu spaţiu restrâns. Se pot efectua tăieturi chiar și în planul pereților.

 

Funcții convenabile pentru un confort de lucru sporit

Pentru a lucra mai curat pe timpul șlefuirii, puteți racorda unealta la adaptorul de aspirație atașat, care se potrivește cu majoritatea aspiratoarelor cu dimensiuni standarde. Cablul de alimentare cu o lungime de trei metri asigură suficientă libertate în mișcarea uneltei. Datorită suportului de cheie integrat, aveţi întotdeauna la îndemână o cheie pentru schimbarea accesoriilor. Această unealtă este ideală pentru utilizare continuă şi pentru lucrări de tăiere şi decupare în locuri cu spaţiu restrâns, mulţumită construcţiei suple, ergonomice, cu mâner moale. Unealta „Multi-Tasker“ este livrată împreună cu o pânză de ferăstrău segmentată pentru tăierea lemnului şi a materialelor plastice, o pânză de tăiere ideală pentru executarea decupajelor în lemn, o bază de şlefuire din Velcro, 6 foi de şlefuit şi un adaptor pentru aspirator.

 

 

  • Design ergonomic şi mâner moale pentru confort şi control optim
  • Posibilitate de conectare a unui aspirator pentru şlefuire fără praf
  • Spaţiu integrat de depozitare pentru chei
  • Lungimea cablului de 3 metri este optimă pentru libertatea de mişcare pe parcursul lucrului
  • Control al vitezei variabile reglabil continuu
  • Poate fi utilizat de asemenea în combinaţie cu accesoriile „Starlock“ de bază şi „OIS“
  • Sistemul de accesorii universale „OIS“ facilitează utilizarea unei game largi de accesorii pentru toate tipurile de aplicaţii
  • Face treaba mai repede mulţumită motorului puternic de 250 waţi
  • Unealtă multifuncţională pentru o gamă largă de lucrări, deosebit de utilă în cazul lucrărilor de precizie
  • Șlefuire, debitare, tăiere şi multe altele cu o singură unealtă

 

Numar model F0151475AA
Putere nominala 250 W
Turatie la mers in gol 14000 - 22000 miscari/min
Unghi de oscilare stanga/dreapta 1.5º
Masa 1.4 Kg
Alimentare 220 - 240V / 50-60 Hz
Nivel de zgomot si vibratii
Nivel de presiune a sunetului 91 dB(A)
Putere a sunetului 102 dB(A)
Nivel de vibratii (slefuire) 4.5 m/s²
Toleranta (K) 1.5 m/s²

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.