Luni-Vineri 9-16

Memorie Transcend JetDrive Lite 130, Flash Expansion Card, 256GB, pentru Macbook Air 13"

ID Produs: 95508

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
Resigilate: 1
Pret resigilat: 109,00 lei

159,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
  • Memorii externe (card) Transcend Memorie Transcend JetDrive Lite 130, Flash Expansion Card, 256GB, pentru Macbook Air 13"

    Ambalaj original desigilat

    Pret resigilat: 109,00 lei

Descriere Memorie Transcend JetDrive Lite 130, Flash Expansion Card, 256GB, pentru Macbook Air 13" de la Transcend

JetDrive Lite 130

 

Vă prezentăm cardurile de expansiune de stocare JetDrive Lite de la Transcend pentru MacBook Air și MacBook Pro cu afișaj Retina. Cardurile de expansiune JetDrive Lite sunt o modalitate rapidă și ușoară de a câștiga spațiul suplimentar de care aveți nevoie, fără a adăuga niciun volum la MacBook.

 

Conectează și utilizează

 

Pur și simplu introduceți JetDrive Lite în slotul pentru cititorul de carduri de pe partea laterală a MacBook-ului și creșteți-vă instantaneu capacitatea de stocare. Cu până la 1TB disponibil, puteți stoca imagini RAW, videoclipuri 4K, muzică și multe altele.

Foarte repede

 

Cardurile JetDrive Lite pot atinge viteze de citire de până la 95 MB/s. Perfect pentru backup-uri Time Machine®, biblioteci iTunes® sau orice altceva.

Uită că este acolo

 

Cu un profil de culoare care este personalizat pentru fiecare model de MacBook, plăcile de expansiune JetDrive Lite de la Transcend sunt proiectate pentru a se integra perfect cu MacBook-ul tău.

O plasă de siguranță pentru datele dvs

 

Aduceți înapoi fișierele șterse accidental cu software-ul exclusiv Transcend ReveRx™, disponibil ca descărcare gratuită cu plăcile de extensie JetDrive Lite.

Dovada vieții

 

Cardurile de expansiune flash JetDrive Lite sunt fabricate folosind tehnologia avansată COB (chip-on-board), făcându-le rezistente la apă, praf și șocuri. Deci, indiferent de tipul de aventuri în care porniți cu MacBook-ul dvs., puteți conta pe cardurile de extensie JetDrive Lite pentru a vă păstra datele în siguranță.

Potriviți-l

 

Seria JetDrive Lite este concepută special pentru computerele MacBook Air® și MacBook Pro® cu afișaj Retina®. Disponibil în patru dimensiuni diferite, fiecare este dimensionată individual pentru a se potrivi cu diferitele dimensiuni ale slotului fiecărui model. Găsiți mai jos modelul potrivit pentru MacBook-ul dvs.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip memorie SDHC
Capacitate (GB) 256
Clasa de viteza 600x
Rata de transfer la citire (MB/s) 95 MB/s
Rata de transfer la scriere (MB/s) 60 MB/s

 

  • General
    • Tip memorie
      JetDrive
    • Capacitate
      256GB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.