Luni-Vineri 9-16

Microsistem audio Panasonic SC-HC410EG-S Bluetooth/CD/AUX/USB, gri

ID Produs: 118852


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Microsisteme audio

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Microsistem audio Panasonic SC-HC410EG-S Bluetooth/CD/AUX/USB, gri de la Panasonic

Functia Space Tune™ optimizeaza sunetul in diverse pozitii de plasare
 
Modelul HC410 este primul din seria HC cu Space Tune™, o functie care regleaza frecventa pentru a se potrivi cu diversele pozitii de plasare. Aceasta functie ofera presetari optimizate pentru trei locatii – Near the Wall (Langa perete), On the Wall (Pe perete) si Near the Corner (Langa colt).



Difuzoare de 8 cm, pentru intreaga gama de frecvente si port acustic rasucit

Difuzoarele dispun de un port acustic rasucit, cu o forma unica proiectata pentru o rezonanta crescuta. Bucurati-va de bas bogat si puternic care va depaseste imaginatia, redat de un dispozitiv cu corp subtire care nu face compromisuri in privinta calitatii.



Sunet natural cu interferente si distorsiuni minime

Bucurati-va de muzica exact asa cum trebuie sa sune, gratie tehnologiei LincsD-Amp. Cea mai recenta versiune inovatoare a acestei tehnologii reuseste sa corecteze probleme precum nesincronizarea si zgomotul produs de sursa de alimentare, care provoaca de regula distorsiuni la redarea muzicii in format digital.



Minimalism in armonie

Liniile orizontale si verticale creeaza un cadru minimalist, iar materialele foarte fine realizeaza o textura de inalta calitate. Modelul HC410 are un design simplu, dar sofisticat, care se armonizeaza cu orice tip de interior. Posibilitate de montare pe perete, pentru instalare in orice loc sau in orice spatiu. Lasati muzica si designul sa accentueze mediul dvs. de locuit.



Materiale selectate cu atentie

Panoul frontal al modelului HC410 este realizat din aluminiu pur, iar difuzoarele sunt acoperite cu material textil. Finisajul cu linii fine da panoului frontal de aluminiu un aspect mat, care reduce contrastul materialelor. Calitatea ridicata asigurata de utilizarea metalului veritabil se combina cu textura din material textil a difuzoarelor, pentru un aspect de nivel superior.




O culoare care se armonizeaza cu incaperea dvs

Seria HC este livrata in diverse versiuni de culoare. Acestea sunt concepute sa se potriveasca cu o gama variata de spatii interioare. Pe langa armonizarea cu spatiul de locuit, aceasta constituie si o caracteristica de inalta calitate. In plus, culoarea mufei de iesire se potriveste cu culoarea carcasei. Cablul de 2 m este conceput sa iasa direct si simetric din centrul partii inferioare a carcasei.




Redare automata prin intrarea auxiliara pentru dispozitive audio si de redare in flux

Conectati pur si simplu dispozitivul audio sau de redare in flux existent, cum ar fi Chromecast Audio, la intrarea auxiliara. Chiar daca alimentarea modelului HC410 este oprita, semnalul de sunet de la dispozitiv este recunoscut, alimentarea este pornita automat, iar muzica se reda prin borna auxiliara.




Redati muzica preferata in flux, in mod fara fir

HC410 poate reda fisiere audio de pe telefonul inteligent, de pe tableta sau de pe alte dispozitive prin conexiunea Bluetooth®. Puteti sa va bucurati cu usurinta de muzica dvs. preferata instaland aplicatia Panasonic Music Streaming, care va permite sa creati liste de redare sau sa glisati si sa fixati pentru a modifica ordinea melodiilor redate.

Tip combine muzicala Micro hifi

Redare

 
Redare CD Da
Redare DVD Nu

Radio

 
Numar memorie posturi 30
Tuner Da

Conectori

 
Conexiune Scart Nu
Intrare AUX  Da
Port USB  Da

Alte caracteristici

 
Telecomanda Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.