Luni-Vineri 9-16

Mixer cu bol Kenwood Chefette Lite HMP34, 450W, 3,4L bol, 6 viteze, Alb

ID Produs: 165556


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

425,49 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 17.36 lei/luna

Descriere Mixer cu bol Kenwood Chefette Lite HMP34, 450W, 3,4L bol, 6 viteze, Alb de la Kenwood

In lumea bucatariei, inspiratia si creativitatea sunt la fel de importante precum este si preparatul obtinut. Astfel, mixerul cu vas Kenwood Chefette Lite HMP34 reprezinta un ajutor de nadejde in bucataria ta, oferind versatilitate mancarurilor.Fie ca incercati sa ii surprindeti pe cei dragi cu o reteta noua, sau sa pregateasca mancarurile bine cunoscute intr-un mod mai simplu si eficient, acest mixer sta la baza tuturor tainelor culinare.
 
Mixerul Kenwood are un design compact special conceput pentru a economisi spatiul din bucataria ta Acesta este prevazut cu o capacitate de plastic pentru vas, proiectat pentru ca ingredientele sa poata fi amestecate fara grija murdaririi bucatariei.
 
Motor de 450W. Punctul forte al mixerului il reprezinta motorul de 450 W, proiectat in Marea Britanie, care se diferentiaza prin controlul electronic ce asigura precizie, atat cand sunt framantate alimente dure cu volum mare, cat si cand vine vorba de preparate delicate.
 
6 viteze.  Adaptati viteza de rotatie a paletelor mixerului in functie de rezultat dorit. Butonul intuitiv pozitionat pe manerul antiaderent al mixerului va ajuta sa alegeti cu uzura viteza dintre cele 6 trepte.
 
Palete din otel inoxidabil.  Paletele din otel inoxidabil caracterizate de rezistenta si durabilitate asigura controlul deplin asupra oricarui tip de preparat.
 
Vas de 3,4L din otel inoxidabil.   Mixerul este dotat cu un vas solid si practic, cu o capacitate de 3,4 litri, ce permite pregatirea unei cantitati mari de mancare. Este rezistent si prezinta o durabilitate mare, datorita faptului ca este conceput din otel inoxidabil.
Capacitatea robotului va permite sa pregateasca pana la 2.5 kg de crema sau sa amestece 10 albusuri
 
Component compatibil cu masina de spalat vase. Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizatorii mixerului. Astfel, puteți introduce partile componente ale acestuia în masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.