Luni-Vineri 9-16

Mixer vertical Kenwood HDP408WH, 800W, Triblade System

ID Produs: 165557

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mixere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Mixer vertical Kenwood HDP408WH, 800W, Triblade System de la Kenwood

Blender de mână Triblade HDP408WH. Gama de blenderuri manuale Triblade este mai rapidă, mai puternică și chiar mai ușor de utilizat ca niciodată. Îmbunătățirile de performanță și atașamentele noi vă vor ajuta să vă amestecați, să amestecați și să vă îndreptați spre masa perfectă, rapid și fără efort.
 
Se amestecă cu încredere. Gătitul poate deveni dezordonat, dar cu mânerul confortabil SureGrip ™, veți putea să vă țineți, să rămâneți sub control și să vă amestecați cu încredere, chiar și cu mâinile umede sau grase.
 
Amestec puternic. Motorul de 800W este puterea ideală pentru a crea favorite zilnice ale familiei sau pentru a încerca ceva nou.
 
Amestecatoare de mână versatile. Blenderele noastre de mână vin cu o varietate de accesorii, ajutându-vă să fiți creativi în bucătărie.
 
Viteza optimă. Controlează creațiile cu funcție de viteză variabilă plus turbo. Puteți selecta viteza de care aveți nevoie și blitz ingredientele cu o explozie rapidă de viteză atunci când abordați ceva mai greu.
 
Performanță maximă de amestecare. Cele trei lame înclinate ale sistemului nostru Triblade ™ asigură atingerea și amestecarea tuturor ingredientelor exact așa cum aveți nevoie și în mai puțin timp. Fie că faceți o umplutură de plăcintă netedă sau un guacamol cremos, aceștia vor putea să o abordeze perfect și fără efort.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.