Luni-Vineri 9-16

Mixer de mana Russell Hobbs Matte Black 24672-56, 350 W, 5 viteze, Turbo, Negru

ID Produs: 153910


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mixere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Mixer de mana Russell Hobbs Matte Black 24672-56, 350 W, 5 viteze, Turbo, Negru de la Russell hobbs

Iubesti sa pregatesti briose? Adori sa prepari pizza de casa? Ajungand la o putere maxima de 350 W, mixerul Matte Black te va ajuta sa le faci pe toate, cu stil.

Avand 2 teluri cromate, 2 carlige pentru aluat cromate si un finisaj negru mat texturat, totul la acest mixer este premium.

Cele 5 trepte de viteza si functia Turbo te vor ajuta sa infrunti orice reteta, iar butonul util pentru detasarea accesoriilor te va ajuta sa le faci pe toate, fara a face dezordine.

Cu ajutorul mixerului Matte Black vei face o declaratie de stil prin fiecare reteta pe care o prepari. Combinand un finisaj mat texturat, cu un negru indraznet, la moda, acest mixer va aduce un aer premium in fiecare bucatarie.

Mixerul Matte Black are toate accesoriile de care ai nevoie pentru a coace preparate delicioase, pe care toata familia le va iubi. Acesta include 2 teluri cromate, pentru baterea ingredientelor si obtinerea unui amestec perfect, plus 2 carlige pentru aluat cromate, pentru framantarea aluatului de paine.

  • 2 teluri cromate
  • 2 carlige de aluat cromate

Mixerul Matte Black are cate o viteza pentru fiecare nevoie a ta. Avand 5 trepte de viteza si o functie Turbo, vei fi gata sa infrunti orice reteta. Foloseste o viteza mai scazuta pentru a incorpora faina in amestecul tau sau o viteza mai rapida pentru a bate la perfectie o spuma.

  • Utilizare Rezidential
    Tip produs Mixer de mana
    Functii Framantare Amestecare Mixare oua
    Caracteristici cheie Lavabil in masina de spalat vase Turbo Viteza variabila
    Culoare Negru

    CARATERISTICI TEHNICE

    Putere 350 W
    Trepte de viteza 5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.