Luni-Vineri 9-16

Monitor portabil LED IPS ASUS 15.6", Full HD, USB, DisplayPort, Silver-Black, MB169C+

ID Produs: 79367

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Monitoare LCD & LED

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Monitor portabil LED IPS ASUS 15.6", Full HD, USB, DisplayPort, Silver-Black, MB169C+ de la Asus

ASUS MB169C+ a fost proiectat pentru a va ajuta sa fiti mai productivi, in special atunci cand lucrati permanent in deplasare. Acesta este primul monitor secundar din lume echipat cu o interfata USB Tip-C, fiind compatibil cu cele mai avansate laptop-uri si dispozitive de pe piata. Avand un profil super-subtire, de doar 8.5mm, si cantarind doar 0.8kg — MB169C+ este de asemenea cel mai usor monitor secundar cu diagonala de 15.6 inchi din lume.

 
Nu aveti nevoie decat de o singura conexiune USB Tip-C pentru alimentare si transmiterea de continut video

MB169C+ este primul monitor secundar cu diagonala de 15.6 inchi din lume ce utilizeaza o interfata USB Tip-C unica, atat pentru alimentare cat si pentru transmiterea de continut video de la dispozitivul vostru sursa.

Astfel, veti utiliza mai putine cabluri si veti beneficia de un spatiu de lucru mai bine organizat. Conectorul reversibil USB Tip-C usureaza semnificativ procesul de conectare a dispozitivelor, evitand posibila defectare a cablului sau interfetei datorita conectarii ”gresite” a acestora.

MB169C+ este compatibil cu toate dispozitivele ce suporta conexiuni DP Alternate (Alt) Mode sau DisplayPort™ via USB-C™, fara a necesita driver-e suplimentare.

*Pentru o lista a tuturor dispozitivelor compatibile, va rugam sa consultati tabelul de specificatii de mai jos.
 

Design modern, subtire si ultra-portabil

Scenariul optim de utilizare pentru MB169C+ este acela de monitor secundar atunci cand efectuati prezentari pe doua monitoare, acesta ajutandu-va sa indepliniti orice sarcina mult mai eficient. Cantarind doar 800 grame si avand un profil ultra-subtire, cu o grosime de doar 8.5mm, monitorul este foarte usor de transportat. Este compatibil cu sistemele de operare Windows 10 si Mac OS, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa va faceti probleme legate de descarcarea si instalarea de driver-e.

 

Carcasa de protectie ASUS Smart Case previne defectiunile accidentale cauzate in timpul transportului, astfel incat monitorul poate fi transportat cu usurinta intr-o geanta sau rucsac. Carcasa joaca de asemenea rolul de suport ajustabil cu 3 pozitii diferite, astfel incat veti putea maximiza nivelul de flexibilitate al oricarei statii de lucru.

 

Extinde-ti suprafata ecranului cu ajutorul unui ecran IPS cu unghiuri largi de vizualizare

MB169C+ este echipat cu un afisaj Full HD IPS pentru a va oferi o rezolutie extraordinara, de 1920 x 1080 pixeli, cu un nivel excelent de reproducere a culorilor. Unghiurile largi de vizualizare oferite de catre tehnologia IPS va ofera de asemenea un nivel superior de flexibilitate la extinderea ecranului, astfel incat acesta poate fi urmarit chiar si din pozitii extreme fara ca acesta sa afecteze calitatea culorilor.

 

Monitor cu Emisii Reduse de Lumina Albastra

Filtrul de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra de la ASUS va protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale luminii albastre si ofera patru setari de intensitate diferite, ce pot fi accesate cu usurinta prin intermediul meniului afisat pe ecran (OSD). Tehnologia de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra de la ASUS va ajuta sa va protejati ochii prin reducerea emisiilor de lumina albastra cu pana la 70%.

 

Tehnologie de Eliminare a Tremurului de Imagine

A venit momentul sa uitati de oboseala ochilor. Designo MB169C+ este echipat cu Tehnologie de Eliminare a Tremurului de Imagine certificata TÜV Rheinland, ce are rolul de a reduce tremurul in vederea asigurarii unei experiente de vizionare cat mai confortabile. Aceasta tehnologie ajuta la reducerea tremurului imaginilor si asigurarea unei experiente de vizualizare foarte confortabile. Tehnologia ajuta la reducerea nivelului de stress asupra ochilor, precum si a altor posibile afectiuni, mai ales atunci cand petreceti ore intregi in fata ecranului urmarind clipurile video favorite.

 

QuickFit Virtual Scale*

ASUS QuickFit Virtual Scale va permite sa beneficiati de functionalitate suplimentara oferita de catre un aliniament afisat pe ecran, ce are rolul de a va ajuta sa previzualizati fotografii si documente la dimensiunile lor reale inainte de a le imprima, toate acestea fiind realizate printr-o apasare a unei taste de acces rapid.

* tehnologie in curs de patentare
 

GamePlus

ASUS GamePlus va imbunatateste experienta in jocuri cu ajutorul unor optiuni de tinte suplimentare in jocuri, precum si a unei functii de cronometru. Beneficiati astfel de patru optiuni de tinte diferite, perfecte pentru orice tip de jocuri; in acelasi timp, un cronometru masoara timpul scurs – o functie deosebit de utila in special in cazul jocurile de strategie in timp real.

Putere consumata 7 W
Standarde BSMI C-Tick CCC CE FCC J-MOSS RoHS TUV UL(cUL) VCCI WEEE WHQL RCM KCC
Greutate 0.8 Kg
Lungime 379 mm
Latime 8.5 mm
Inaltime 236 mm
Consum energie electrica / 1000 ore 13 kWh
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Culoare Negru

AFISARE

Diagonala 15.6 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie Full HD
Rezolutie optima 1920 x 1080
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Luminozitate 220 cd/m²
Timp de raspuns 5 ms
Contrast tipic 700:1
Dimensiune punct 0.179 mm

CONECTIVITATE

Porturi video USB
Data ports USB-C

FACILITATI

Tehnologii Low blue light
Continut pachet Ghid de utilizare rapida

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.