Luni-Vineri 9-16

Monitor Huawei MateView Huashan CBA 28,2 3840 x 2560 IPS LED Alb

ID Produs: 165902

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Monitoare LCD & LED

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Monitor Huawei MateView Huashan CBA 28,2 3840 x 2560 IPS LED Alb de la Huawei

Ecran 4K cu o paleta bogata de culori

HUAWEI MateView este un monitor profesional care va ridica standardul muncii tale. Vei fi uimit nu numai de ecranul 4K+ uimitor, ci si de designul elegant si conectivitatea wireless care faciliteaza lucrul pe mai multe dispozitive.
Noul monitor MateView este echipat cu un afisaj avansat de 28,2 inci 4K + cu calitate Ultra HD, un raport de aspect al ecranului de 3: 2 si o rezolutie nativa de 3840 × 2560. Ecranul MateView ocupa 94% din panoul frontal al ecranului. dispozitiv.
Ca rezultat, ofera o experienta vizuala excelenta si cea mai buna reproducere a detaliilor.
Ecranul MateView se distinge si printr-o acoperire a paletei de culori 100% sRGB, in timp ce gama de culori cinematografica DCI-P3 este reprodusa pana la 98%. Dispozitivul a primit certificatul VESA DisplayHDR ™ 400, ceea ce inseamna ca ofera imagini de inalta calitate in tehnologia HDR.
Ecranul MateView ofera nu numai o experienta vizuala ridicata, ci si protectie a ochilor utilizatorului - dispozitivul foloseste tehnologie care reduce emisia de lumina albastra, a carei eficienta ridicata este confirmata de certificatul TÜV Rheinland. Dispozitivul are, de asemenea, un certificat care confirma limitarea efectului de palpaire a ecranului.

Unknown Image

Conectivitate wireless

Huawei MateView se distinge si prin functia de conectare wireless cu un smartphone, tableta sau laptop Huawei. Datorita tehnologiei OneHop Projection, utilizatorul poate, de exemplu, sa opereze aplicatii pentru smartphone pe ecranul monitorului, sa editeze fisiere stocate pe un smartphone sau laptop direct pe ecranul monitorului, fara a fi nevoie sa conecteze cabluri.

Unknown Image

Huawei Smart Bar

Confortul muncii de zi cu zi cu noul monitor Huawei va fi asigurat de solutiile aplicate, printre altele panou de control tactil, doua difuzoare de mare putere incorporate in suportul monitorului si doua microfoane integrate care accepta algoritmi de reducere a zgomotului. Dispozitivul are si o structura separata pentru a ascunde cablurile.

Unknown Image

Conectori universali

Noul monitor Huawei MateView ofera, de asemenea, o selectie larga de porturi pentru o gama larga de aplicatii de acasa si de birou. MateView are doua porturi USB-C si USB-A ultramoderne, un port HDMI functional, un port Mini DisplayPort si o mufa audio de 3,5 mm care va permite sa conectati castile la monitor.

Unknown Image
Diagonala ecranului 28.2 "
Rezoluție 3840 x 2560
10 bites panel Nu
Tipul panelului IPS
Monitor curbat Nu
Rată refresh 60 Hz
HDR Da
Timp de reacţie 8 ms
Contrast dinamic 1200 :1
Luminozitate 500 cd/m²
VGA/D-SUB Nu
DVI Nu
HDMI 2 buc
Micro HDMI Nu
DisplayPort 1 buc
Mini DisplayPort Nu
Aspect imagine 16:10
Culoare Alb
Multimedia Da
Cameră web Nu
3 zile de garanție pentru defecţiuni de pixel Nu
Rotativ Nu
Ecran tactil (touch screen) Nu
FreeSync Nu
G-SYNC Nu
Thunderbolt Nu
iPon Gamer Nu
  • General
    • Gama:
      Home & Office
    • Diagonala:
      28 inch
    • Tehnologie display:
      IPS
    • Tip rezolutie:
      4K UHD
    • Timp de raspuns
      8 ms
    • Rata de refresh:
      60 Hz
    • Porturi video:
      HDMI
      Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.