Luni-Vineri 9-16

Mouse gaming Logitech G102 Prodigy

ID Produs: 127900

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mouse

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Mouse gaming Logitech G102 Prodigy de la Logitech

Imbunatatiti-va acuratetea
Senzor optic pentru jocuri. Jucati la potentialul dvs. maxim cu ajutorul senzorului precis. G102 dispune de un nou senzor conceput in SUA si fabricat in Elvetia. Senzorul 200 - 6000DPI ofera precizie incredibila, viteza de urmarire si consistenta pentru un control mai bun, indiferent de stilul dvs. de joc.
 
 
Design clasic
Confortabil si familiar. G102 este inspirat de liniile clasice si de constructia simpla a legendarului G100S. Iubit de jucatori din intreaga lume si de profesionistii eSports, este un design familiar si optimizat pentru a avea versatilitate, durabilitate si confort.
 
 
Performanta de gaming
Pana la 8 ori mai rapid. G102 Prodigy transmite pana la 1000 de rapoarte pe secunda - sau de 8 ori mai rapid decat mousii standard. Astfel, atunci cand mouse-ul este miscat sau apasat, raspunsul pe ecran este aproape instantaneu.
 
 
Click-uri precise
Tensiunea avansata a click-urilor stanga si dreapta reduce forta necesara pentru a face click.
 
 
Calitate Logitech
Calitate si experienta in care puteti avea incredere. Logitech este lider in inovare si progres tehnologic, in tehnologii audio, dispozitive de birou si gaming. Fiecare dispozitiv este proiectat si testat in laboratoarele de cercetare si dezvoltare Logitech.
   
Luati-va setarile cu dvs.
Salvati setarile dvs. preferate in memoria interna a mouse-ului si folositi-o pe orice computer fara a fi nevoiti sa instalati din nou software-ul sau sa reconfigurati setarile pe noul PC.
   
Personalizati pentru mai mult control
Mouse-ul Logitech G102 Prodigy Gaming ofera 6 butoane programabile si usor de configurat folosind software-ul Logitech Gaming. Utilizatorii avansati pot configura oricare dintre cele 6 butoane pentru a simplifica actiunile din joc.

 

Rezolutie (dpi) 6000
Butoane/rotite 6
Interfata mouse USB
Tehnologie Cu fir
Senzor Optic
Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm) 38.2 x 116.6 x 62.15
Greutate (Kg) 85 g
  • General
    • Tehnologie
      cu fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.