Luni-Vineri 9-16

Mouse wireless Logitech MX Master 3 for Mac, Bluetooth, Multidevice, compatibil MacOS & iOS, Space Grey

ID Produs: 163846

Garantie: 24 luni
24 Luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

590,87 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 24.08 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Mouse wireless Logitech MX Master 3 for Mac, Bluetooth, Multidevice, compatibil MacOS & iOS, Space Grey de la Logitech

Special construit pentru Mac

Faceti mai mult de pe Mac cu MX Master 3 pentru Mac - proiectat sa functioneze perfect pe Mac si iPad. Functiile de navigare, defilare si personalizare a butoanelor sunt gestionate de iPadOS si sunt supuse suportului pentru utilizarea aplicatiei finalizate. in Space Gray, MX Master 3 pentru Mac este instrumentul nostru cel mai rapid, precis si cel mai confortabil pentru creatorii de continut digital.

 

 

Scroll 1.000 de linii intr-o secunda

Am reinventat roata. Scroll complet electromagnetic MagSpeed™ este suficient de precis pentru a va opri la detaliile potrivite de fiecare data si suficient de rapid pentru a derula 1.000 de linii intr-o secunda. Oh, si este aproape silentios. Otelul prelucrat al rotii ii ofera o tactilitate premium si o greutate suficienta pentru a oferi o inertie dinamica pe care o simtiti - dar nu o auziti.

 

 

Forma lucrata cu atentie intalneste controlul intuitiv

Lucreaza confortabil cu un mouse creat pentru forma mainii tale. Creati si faceti totul mai intuitiv cu butoane inapoi / inainte si cele pentru gesturi - si o noua rotita pentru degetul mare.

 

 

Personalizari pentru macOS si alte aplicatii

Personalizati MX Master 3 pentru Mac pentru fluxul dumneavoastra de creatie specific. MX Master 3 este complet personalizabil in macOS si practic in fiecare aplicatie pe care o utilizati - veti lucra mai rapid cu personalizari predefinite optimizate pentru aplicatiile preferate - Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro ™, Google Chrome ™, Safari ™ si Microsoft Word®, Excel® si PowerPoint®.

 

 

Mai multe dispozitive, un singur flow

Controleaza fara probleme mai multe calculatoare cu MX Master 3 pentru Mac, pur si simplu mutand cursorul pe marginea ecranului. MX Master 3 pentru Mac circula cu dumneavoastra, chiar si intre sistemele de operare Windows® si macOS. Transferati fara efort text, imagini si fisiere intre computere - copiati doar pe unul si lipiti pe celalalt.

 

 

Precizii remarcabile pe orice suprafata

MX Master 3 pentru Mac este cea mai rapida si cea mai precisa experienta a noastra de pana acum - asa ca atingeti pixelul potrivit de fiecare data. Tracking Darkfield Logitech va permite sa-l folositi practic pe orice suprafata - chiar si sticla - cu cea mai buna precizie de 4000 DPI.

 

 

Incarcare USB-C la USB-C

Un cablu de incarcare USB-C la USB-C se conecteaza direct la Mac-ul dumneavoastra fara a fi nevoie de un dongle neplacut. MX Master 3 pentru Mac ramane alimentat pana la 70 de zile la o incarcare completa - si primeste trei ore de utilizare de la o incarcare rapida de un minut. Durata de viata a bateriei poate varia in functie de conditiile de utilizator si de folosire.

 

 

Functioneaza cu iPad 

MX Master 3 pentru Mac este compatibil cu iPadOS, ceea ce inseamna ca puteti obtine functionalitatea avansata a MX cand utilizati iPad-ul dumneavoastra ca un computer sau ca parte a configuratiei dumneavoastra multi-dispozitiv. Functiile de navigare, scroll si personalizare a butoanelor sunt gestionate de iPadOS si sunt supuse sustinerii aplicatiei utilizate.

 

Tip Standard
Rezolutie (dpi) 200 - 4000
Butoane/rotite 7
Interfata mouse Bluetooth Wireless
Tehnologie Fara fir
Incarcator USB-C
Senzor Darkfield high precision
Culoare Space Grey
Dimensiune (mm) 84.3 x 51 x 124.9 mm
Greutate (g) 0.141
Altele Distanta wireless: 10m Baterie reincarcabila Li-Po (500mAH)
  • General
    • Tehnologie
      Fara fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.