Luni-Vineri 9-16

Mouse Logitech M220 Silent, Wireless, Negru

ID Produs: 97409

Garantie: 36 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

87,74 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Mouse Logitech M220 Silent, Wireless, Negru de la Logitech

Bucura-te de sunetul tacerii

Faceti-va toata munca fara a pierde un beat sau a-i deranja pe cei din jur. Mouse-urile silentioase au aceeasi senzatie de clic fara zgomotul de clic - reducere de zgomot de peste 90%. Picioarele durabile si de inalta performanta aluneca in liniste peste desktop. O roata de derulare lina completeaza experienta silentioasa. Mouse-ul silent elimina excesul de zgomot, protejand in acelasi timp sanatatea si productivitatea. Faceti din acesta ultimul dumneavoastra clic enervant. Familia si prietenii tai iti vor multumi.

 

 

 

Simplu, de incredere si puternic

Bucurati-va de o conexiune wireless de pana la 10 m distanta, datorita unui receptor nano plug-and-forget. M220 SILENT dispune de urmarire optica avansata Logitech ® pentru miscari ultra precise pe aproape orice suprafata. Fara probleme, fara software necesar. Functioneaza cu computere bazate pe Windows ® , Mac, Chrome OS ™ sau Linux.

 

 

 

Durata de viata a bateriei de 18 luni

Mergeti mai mult intre schimbarile bateriei datorita ingineriei eficiente din punct de vedere energetic M220 SILENT se opreste automat cand nu este utilizat.

 

 

 

Forma confortabila. Dimensiunea mobilului.

Designul ambidextru ofera mai mult confort si precizie decat touchpad-ul dumneavoastra. Dimensiunea sa mica este perfecta pentru a-l arunca intr-o geanta si a-l duce la munca sau oriunde aveti nevoie.

 

 

 

Certificare Quiet Mark

Logitech este prima companie de mouse din lume care a primit certificarea Quiet Mark. Acest program international de acordare a marcii de aprobare de la Societatea britanica de reducere a zgomotului, recunoaste tehnologia conceputa pentru a reduce zgomotul.

 

tip:
wireless
interfata mouse:
usb
rezolutie (dpi):
1000 dpi
butoane/rotite:
3
tehnologie:
optic
alimentare:
baterie
culoare:
negru
dimensiuni (w x d x h mm):
60 x 39 x 99 mm
greutate (g):
75.2
  • General
    • Tehnologie
      Fara fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.