Luni-Vineri 9-16

Obiectiv Canon EF 400mm f/5.6L USM

ID Produs: 39261

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Obiective

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Obiectiv Canon EF 400mm f/5.6L USM de la Canon

Super-teleobiectiv compact si usor
Acest obiectiv de inalta performanta a fost conceput pentru portabilitate si usurinta de manevrare. EF 400 mm f/5,6L USM dispune de un element cu dispersie ultraredusa (UD) si un element super UD, ale carui caracteristici sunt similare fluorinei. Aceasta combinatie are ca rezultat imagini clare de la un colt la celalalt al cadrului. De asemenea, obiectivul prezinta un parasolar incorporat si un inel de trepied detasabil.

Calitate seria L
Seria L este gama de varf de obiective profesionale Canon, reprezentand superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combina performanta superioara cu manipularea la superlativ, fiind totodata rezistente la praf si umezeala.

Focalizare ultrasonica
Un motor ultrasonic declanseaza focalizarea automata extrem de rapid si aproape complet silentios. Cuplul de mentinere excelent asigura atingerea precisa a punctului de focalizare, fara depasirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuala este disponibila permanent, facand posibila reglarea focalizarii fara a parasi modul de focalizare automata.

Tratament Super Spectra
Tratamentele Super Spectra asigura echilibrul corect al culorilor si maresc contrastul. Ele reduc totodata reflexiile si efectele tip fantoma (flare) ��o problema obisnuita cauzata de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Obiectiv foto Compatibilitate Canon EOS
Tip obiectiv Super Teleobiectiv
Distanta focala (mm) 400
Diametru filtru (mm) 77
Actuator AF USM - Focalizare manuala mecanica continua incorporata
Caracteristici fizice Dimensiuni (mm) 90 x 256.5
Greutate (grame) 1250
Accesorii carcasa din material tare LH-D29, husa LZ1132, suport G.F. III (capac III*) - 5, suport G.F. IV (capac IV*) - 5
Constructia obiectivului Configurare obiectiv 7 elemente in 6 grupe
Unghi de vizualizare (grade) 5°10', 3°30', 6°10'
Distanta de focalizare minima (m) 3.5
Marire maxima (x) 0.12
Diafragma Numar lamele diafragma 8
Deschidere diafragma f/5.6
Deschidere minima 32

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.