Luni-Vineri 9-16

Ondulator Dyson Airwrap Complete Special Gift Edition Red/ Nickel

ID Produs: 191808

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ondulatoare par

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Ondulator Dyson Airwrap Complete Special Gift Edition Red/ Nickel de la DYSON

Styler-ul Dyson HS01 Airwrap te ajuta sa creezi bucle flexibile si volum pastrand in acelasi timp aspectul sanatos al parului tau! Acesta exploateaza un fenomen aerodinamic numit efectul Coanda, pentru a atrage parul si a-l infasura, permitand o coafare cu aer, nu cu caldura extrema.

 

Actionat de motorul digital Dyson V9 rotorul cu 13 palete se roteste la o viteza de pana la 110.000 rpm, generand 3,2kPa. Suficient de puternic pentru a produce presiunea aerului necesara pentru a crea efectul Coanda. Controlul inteligent al caldurii masoara temperatura fluxului de aer de peste 40 de ori pe secunda, controland elementul de incalzire pentru a mentine temperatura sub 150°C si evitand astfel deteriorarea termica extrema.

 

O metoda complet noua pentru coafarea parului ce are la baza efectul aerodinamic Coanda.
   
Atrage si infasoara parul folosind efectul Coanda

Multistylerul Dyson HS01 Airwrap Complete atrage si infasoara suvitele de par folosind un fenomen aerodinamic revolutionar: efectul Coanda. Astfel, suvita de par este atrasa si infasurata in jurul ondulatorului printr-o singura miscare.
   
Cu efectul aerodinamic Coanda, parul tau se onduleaza aproape singur

 
Datorita suprafetei curbate a ondulatorului si a efectului Coanda, aerul este directionat de jur imprejurul acestuia. Astfel, suvita de par este atrasa si infasurata in jurul ondulatorului. Obtii astfel bucle si onduleuri voluminoase fara a degrada structura firului de par.
   
Par drept, cret sau ondulat, cu Airwrap obtii rezultate ca la salon

Periile de netezire si indreptare Dyson folosesc efectul Coanda pentru a atrage parul pe suprafata periei, sufland aerul de-a lungul firului de par, imitand astfel tehnica de coafare a unui stilist profesionist. Parul se coafeaza usor, aproape singur cu Aiwrap!
   
Iti prezentam efectul Coanda: ondulare prin uscare

Fara temperaturi ridicate. Volum maxim. Rezultate ca la salon
datorita suprafetei curbate a ondulatorului si a efectului Coanda, suvita de par este infasurata in jurul capatului pentru ondulare in mod automat. Aseaza ondulatorul spre capatul suvitei si priveste cum aceasta este atrasa si infasurata in jurul acestuia.
   
Efectul Coanda netezeste firul de par

Peria de netezire Dyson imita tehnica profesionala de coafare a unui stilist atragand parul pe suprafata periei si sufland aerul de-a lungul firului de par, folosind efectul Coanda si principii de aerodinamica.
   
Coafare profesionala fara temperatura extrema

Usuca parul umed cu un suflu puternic de aer si un nivel controlat de caldura, fara a deteriora structura firului de par. Cu multistylerul Dyson Aiwrap parul tau se coafeaza aproape singur!
   
Accesorii pentru stilizare

Ondulator de 30mm Airwrap


Ondulatorul de 30mm foloseste sistemul unic Airwrap, bazat pe efectul Coanda pentru a realiza bucle prin uscarea parului, evitand astfel temperaturile ridicate si minimizand considerabil procesul de degradare. Efectul Coanda impreuna cu suprafata curbata a ondulatorului directioneaza aerul de jur imprejurul capatului pentru ondulare pentru a infasura suvita de par in jurul acesteia.
   
Ondulator de 40mm Airwrap

Accesoriul de ondulare de 40mm este ideal pentru realizarea buclelor largi si voluminoase. Prin efectul Coanda, suvita de par este infasurata in jurul ondulatorului si coafata prin uscare, minimizand astfel degradarea parului. Temperaturile ridicate sunt astfel evitate, iar parul ramane matasos si voluminos.
   
Perie pentru netezire

Peria pentru netezire indreapta si disciplineaza chiar si parul rebel datorita perilor ce elimina efectul static. Indiferent de tipul de par, acest accesoriu pentru netezire de tip perie indreapta parul si indeparteaza efectul static pentru ca rezultatul final sa fie cel asteptat.
   
Perie moale pentru un aspect de tip „Blow-dry”

Acest accesoriu este ideal pentru realizarea unui look natural, similar cu cel obtinut prin folosirea simultana a unei perii si a uscatorului de par. Acest accesoriu usuca si ofera volum parului, iar perii moi protejeaza scalpul in timpul coafarii.
   
Perie rotunda pentru volum

Aceasta perie rotunda este ideala pentru parul subtire, lipsit de volum.  Peria rotunda usuca si coafeaza parul, realizand astfel un look bogat in volum, similar cu cel obtinut de stilisti prin folosirea unei perii rotunde si a uscatorului de par.
   
Accesoriu pentru uscare

Foloseste acest accesoriu de uscare pe parul ud pentru a-l usca si pregati pentru coafare. Pentru a obtine rezultatele dorite, este recomandat sa nu usuci parul complet, ci doar in proportie de 80%. Continua apoi coafarea cu alt accesoriu pentru a obtine o coafura perfecta.
Zona corporala Par
Tip produs Ondulator par
Tip ondulator Cilindric
Set Da
Utilizare Par uscat Par umed
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Indreptare Ondulare Ondulare lejera
Material invelis Nylon Sticla
Functii Maner detasabil Functie ionica
Numar capete incluse 8
Continut pachet 1 x Perie rotunda pentru volum 1 x Perie moale 1 x Multistyler 1 x Perie pentru netezire 1 x Accesoriu de uscare pentru pregatirea coafurii 2 x Ondulator de 30mm 2 x Ondulator de 40mm
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Trepte temperatura 3
Temperatura maxima 90 C
Trepte de viteza 3
Putere 1300 W

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2.68 m
Lungime 41 mm
Latime 48 mm
  • General
    • Putere
      1300 W
    • Trepte de viteza
      3
    • Nivel de temperatura
      3

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.