Luni-Vineri 9-16

Ondulator Remington S8670, 5 in 1 accesorii, Invelis Ceramic, Negru

ID Produs: 43977

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

199,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Ondulator Remington S8670, 5 in 1 accesorii, Invelis Ceramic, Negru de la REMINGTON

 

Daca esti pasionata de coafura si daca ai alta in fiecare zi, acest ondulator este perfect pentru tine. Il poti folosi ca ondulator, placa si perie. Pe langa capatul conic de ondulator, ai si un accesoriu pentru spirale, o perie si doua tipuri de placi: drepte si ondulate. Cel mai important este insa faptul ca aceste schimbari nu iti vor dauna sanatatii parului: ondulatorul este prevazut cu tripla protectie: Teflon, ceramica si Tourmaline.

Acum iti pot schimba coafura ca sa se potriveasca cu stilul si cu starea ta. Optiunile sunt nelimitate - par indreptat, incretit, buclat, creponat, cu volum - toate acestea cu ajutorul acestui ondulator de neegalat. Este foarte usor de utilizat datorita accesoriilor profesionale care se ataseaza dintr-o miscare pentru a iti putea crea o coafura profesionala chiar si acasa.
 


Remington Style Inspirations

Pentru pasionatele de moda care se inspira din ultimele tendinte in materie de stiling si isi doresc sa experimenteze ceva nou. Aceasta gama de produse dispune de design modern si caracteristici inovative ce le permite utilizatorilor sa obtina cele mai noi stiluri de coafura.

 



Catifelat & Stralucitor

Cea mai inalta calitate a invelisurilor de ceramica, teflon sau turmalina aplicate ondulatoarelor, aparatelor de indreptat parul si crimperelor ofera parului tau tripla protectie cu distributie uniforma de caldura, acestea alunecând usor prin par si conferind o stralucire incredibila coafurii tale.

Trepte de viteza: 1
Caracteristici speciale: Accesorii invelis Ceramica anodizata cu efect anti static
Setare variabila caldura cu LED
Gata de utilizare in 60 secunde
Oprire automata de siguranta
Culoare: Negru
Altele: Cablu de 1.8 m
Accesorii: Ondulator de 19 mm
Ondulator in spirala
Perie
Placi intersanjabile pentru indreptat sau creponat
4 clame de prindere
Suport de protectie termica
Geanta depozitare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.