Luni-Vineri 9-16

Perie cu aer cald Remington AS404

ID Produs: 44026

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ondulatoare par

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Perie cu aer cald Remington AS404 de la REMINGTON

AS404-pic0

Style & Curl de la Remington te ajută să obții o mulțime de coafuri în doar câteva minute. Acest airstyler inteligent te ajută să economisești timp atunci când te pregătești, uscându-ți părul în timp ce te coafezi.

Pe lângă faptul că Style & Curl te ajută să-ți usuci părul rapid datorită motorului de 400W, cu ajutorul lui poți obține o serie întreagă de coafuri minunate în timp ce acesta își canalizează aerul cald prin accesoriile speciale – oferindu-ți un păr superb și strălucitor în fiecare zi.

Datorită celor două trepte de viteză/temperatură deții întotdeauna controlul și îți poți coafa părul cum dorești, având în vedere și tipul părului. Alege temperatura mai scăzută pentru părul mai scurt și mai subțire, iar pentru părul mai gros și mai lung temperatura mai ridicată.


Mai Multe Coafuri – Un Singur Aparat

Poți alege între două accesorii; accesoriul mai mic de 19mm este ideal pentru părul mai scurt și este perfect pentru obținerea unor bucle mici sau a unor șuvițe ondulate. Peria mai mare de 25mm te ajută să îți creezi bucle voluminoase și elastice și să adaugi formă coafurii.


Remington

De peste 70 de ani, Remington a ajutat lumea să se pregătească. Experți în inovații, ne mândrim că suntem mereu în pas cu tehnologiile de top și lucrăm cu stiliști profesioniști din întreaga lume pentru a crea produse care funcționează perfect și pentru a oferi de fiecare dată rezultate superioare.

Toate caracteristicile:


  • Airstyler 400W
  • 2 accesorii:
  • Perie lată 25mm
  • Perie rotundă 19mm
  • 2 trepte de temperatură/viteză
  • Buton eliberare buclă
  • Cablu răsucibil de 1,8m

Opiniile clientilor despre Perie cu aer cald Remington AS404

Rating general:
5
5 (3)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Podocea Corina Gabriela (Oltenita) - acum 5 ani

Se manevreaza foarte usor. Peria mica am folosit-o mai des- are efect mai indelungat asupra buclelor ( 2 zile- fara probleme)

Temperatura prea mica, dupa parerea mea.

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Dana-Maria (Petrosani) - acum 7 ani

Folosesc mai mult peria cu diam mic- sunt multumita de rezultat- temperatura blanda cu parul

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Dumitrescu Marian Denis (Caracal ) - acum 7 ani

Foarte bun

Nu am

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Cod produs: #44026 | Cod producator: REMINGTON AS404
Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.