Luni-Vineri 9-16

Perie cu aer cald Remington AS1220 Amaze

ID Produs: 44028

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ondulatoare par

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Perie cu aer cald Remington AS1220 Amaze de la REMINGTON

Airstyler-ul Amaze Smooth & Volume de la Remington este aparatul ideal 5 în 1 care te ajută să-ți creezi o serie întreagă de coafuri minunate. Fie că vrei să îți faci bucle, șuvițe ondulate, să-ți îndepți părul sau să îi dai volum, acest aparat de coafat versatil te va ajuta să obții coafura dorită folosind cele 5 accesorii incluse.

Conceput să fie rapid și puternic, Airstyler-ul Amaze Smooth & Volume are un motor impresionant de 1200W. În plus, având 3 trepte de temperatură și viteză, îți poți coafa părul la o temperatură potrivită pentru tipul tău de păr și pentru coafura dorită, iar jetul cu aer rece te va ajuta să-ți menții coafura strălucitoare întreaga zi.

Airstyler 5 în 1 Versatil

Airstyler 5 în 1 Versatil

Peria Lată este ideală pentru crearea unei coafuri naturale, iar Peria cu Peri Termali de 21mm este ideală pentru a crea onduleuri delicate. Sau de ce să nu îți creezi un volum care întoarce capete cu ajutorul accesoriului Root Boost. Pentru bucle elastice este ideală Peria cu Peri Retractabili de 30mm, iar pentru o uscare rapidă selectați Concentratorul

Tratament cu Ioni

Tratament cu Ioni

Acest Air Styler oferă părului tău un tratament cu ioni pentru a îl face mai strălucitor și a elimina efectul static. Când aerul cald circulă prin aparat, acesta emite ioni, eliminând șuvițele rebele și efectul static, iar grila ceramică distribuie egal căldura.

Caracteristici

Motor puternic de 1200W 
Condiționare ionică pentru o strălucire cu efect antistatic 
Grilă ceramică pentru ca temperatura să fie distribuită egal 
3 trepte de temperatură / viteză plus funcție cu jet de aer rece 
Concentrator pentru uscare rapidă 
Perie pentru uscare netedă 
Accesoriu Root boost pentru volum de la rădăcină 
Perie cu peri termali 21mm 
Perie cu peri retractabili 30mm 
Geantă profesională pentru depozitare 
Cablu răsucibil 3m

Tip aparat Perie rotativa Remington
Putere(W) 1200 W
Alte detalii Grilă ceramică pentru ca temperatura să fie distribuită egal
Culoare Negru
Greutate(kg) 1 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.