Luni-Vineri 9-16

Ondulator Remington CI8725 PROtect

ID Produs: 61096

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ondulatoare par

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Ondulator Remington CI8725 PROtect de la REMINGTON

Tambur Inovativ
Tamburul de 25 mm cu invelis Ceramic Avansat si un amestec inovativ format din Cheratina si uleiuri de Argan si Macadamia ofera un par stralucitor si cu aspect sanatos. Cu ajutorul Ondulatorului PROtect iti poti crea bucle cu efect anti-static care dureaza intreaga zi.
Hidrateaza si Protejeaza Parul
Tehnologia HydraCare ofera echilibrul perfect intre hidratare si caldura in timpul coafarii parului. Combinand aburul rece cu temperatura optima de coafarare de 170 grade C, chiar si temperaturile scazute pot sa coafeze perfect parul, protejand parul impotriva degradarii cauzate de temperaturile ridicate.
General Trepte de viteza 1
Material invelis Ceramic
Temperatura 220 C
Utilizare Uscat
Incalzire 30 sec
Altele Culoare Albastru
Invelis Ceramic
Tensiune 220 - 240 V
Lungime cablu (m) 1.8

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.