Luni-Vineri 9-16

Ondulator Remington CI53W Shine Therapy

ID Produs: 61097

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ondulatoare par

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Ondulator Remington CI53W Shine Therapy de la REMINGTON

Ondulatorul Shine Therapy de la Remington ofera rezultate profesionale, usor de obtinut la dumneavoastra acasa. Tamburul cu invelis ceramic avansat va ajuta sa obtineti o coafura perfecta, tamburul alunecand delicat prin parul dumneavoastra, astfel evitand agatarea parului.

In plus, invelisul are in compozitie micro-particule de ulei de argan marocan pentru a obtine un par moale, matasos si stralucitor dupa fiecare coafare.

Tamburul conic se va asigura ca obtineti bucle minunate la fiecare utilizare. Daca doriti sa creati o coafura cu suvite ondulate sau bucle, atunci acesta este ondulatorul perfect pentru dumneavoastra. Deoarece nu are clips-ul traditional, trebuie doar sa va infasurati parul in jurul tamburului conic, tinand varful rece de la capat si folosind manusa inclusa in pachet, iar in cateva secunde obtinet o multime de bucle elastice.
Setare variabila a temperaturii

Cu setari variabile ale temperaturii, Remington va ofera posibilitatea de a controla nivelul temperaturii pentru a gasi setarea de temperatura perfecta pentru tipul dumneavoastra de par. Folositi setarile de temperatura scazuta pentru parul vopsit, decolorat sau subtire; o temperatura medie pentru parul normal, iar temperatura maxima pentru parul des, gros si foarte ondulat.
Remington

De peste 70 de ani, Remington a ajutat lumea sa se pregateasca. Experti in inovatii, ne mandrim ca suntem mereu in pas cu tehnologiile de top si lucram cu stilisti profesionisti din intreaga lume pentru a crea produse care functioneaza perfect, si pentru a oferi de fiecare data rezultate superioare.
General Temperatura 210 C
Utilizare Uscat
Altele Accesorii Husa pentru depozitare
Manusa
Culoare Alb
Invelis Ceramic
Lungime cablu (m) 1.8

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.