Luni-Vineri 9-16

Set Marionete Cartea Junglei Fiesta Crafts FCT-2806

ID Produs: 136297


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

138,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Set Marionete Cartea Junglei Fiesta Crafts FCT-2806 de la Fiesta Crafts

Recreati povestile clasice si alcatuiti altele noi!

Setul e format din marioneta de mana Tigrul si 4 marionete pentru degete.

Dezvolta imaginatia si abilitatile de comunicare ale copilului.

Nu numai ca este o jucarie minunata pentru jocul individual, ci este, de asemenea, conceput pentru a incuraja jocul de rol, imbunatatindu-le increderea si abilitatile de comunicare.

Copiii adora papusile - prezinta unui copil o marioneta si se gandesc la distractie, aventura si povesti.

Din perspectiva unui parinte / educator, papusile sunt fabuloase pentru dezvoltarea copilului. Odata pus pe o mana sau pe un deget, copilul trebuie sa faca ceva cu marioneta. Il obliga sa fie creativ si comunicativ.

Apoi, copilul va dori sa sustina un spectacol (cu sau fara un teatru de papusi) oferind ore intregi de distractie acasa (departe de ecrane), imbunatatindu-si in continuare abilitatile de vorbire, de limbaj si le va creste increderea. Nu este surprinzator ca marionetele pentru teatru de papusi sunt utilizate la scara larga in invatamantul din intreaga lume.

Dimensiuni: 28 x 28 cm

Recomandat copiilor cu varsta: peste 3 ani.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.