Luni-Vineri 9-16

Periuta de dinti electrica Oral-B D150 Vitality, cap Sensi si CrossAction

ID Produs: 126246

Garantie: 24 luni
12 Luni Persoane Juridice



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Periute si Irigatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Periuta de dinti electrica Oral-B D150 Vitality, cap Sensi si CrossAction de la Oral-b

Periuta de dinti Vitality CrossAction ofera o curatare dentara dovedita clinic, comparativ cu o periuta de dinti obisnuita. Designul inspirat de design al capului Vitality Cross Action inconjoara fiecare dinte, asigurand actiune tridimensionala si indepartarea 100% a placii.

Capatul de periaj Oral-B SENSI Ultrathin, ofera o curatare superioara fata de o periuta manuala obisnuita dar delicata, fiind potrivit pentru dinti si gingii sensibile.

Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj Ultrathin inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a oferi o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuita. Actioneaza delicat si e ideal pentru zone iritate sau pentru dinti si gingii sensibile.

acteristici periute de dinti Pentru Adulti
Tip Periuta electrica
Oscilatii 7600
Numar programe 1
Capete incluse 2
Tip alimentare Acumulator
Material Plastic
Culoare Negru
  • General
    • Tip produs
      Periuta

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.