Luni-Vineri 9-16

Periuta de dinti electrica Oral-B D100 Vitality Star Wars

ID Produs: 161341

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Periute si Irigatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Periuta de dinti electrica Oral-B D100 Vitality Star Wars de la Oral-b

Periuța de dinți Oral-B Vitality vine cu patru autocolante cu temă Disney, care pot fi lipite în jurul mânerului periuței.

Peri extra moi
 
Pentru o curățare delicată și extrem de eficientă, capul periuței de dinți Oral-B Vitality are peri extra moi, este conceputa pentru copii și este delicata cu gingiile.

Aplicația Disney Magic Timer
 
90% dintre copii se spală pe dinți pentru perioade lungi de timp folosind temporizatorul gratuit Disney Magic Oral-B. Dacă se spală pe dinți timp de două minute, așa cum recomandă medicii stomatologi, pot colecta autocolante virtuale decorate cu personajele lor Disney preferate, făcând din periajul lor o experiență distractivă pentru ei. Disponibil gratuit în Apple Store și Google Play Store.

Temporizator încorporat de două minute
 
Periuța de dinți Oral-B Vitality are un cronometru încorporat pentru a învăța copiii periajul de 2 minute recomandat de dentiști.

Baterie reincarcabila
Datorită bateriei reîncărcabile Oral-B Vitality, periuța de dinți poate fi utilizată timp de opt zile la o singură încărcare.
  • General
    • Tip produs
      Periuta

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.